Hoitaja lapsiperheiden kotipalveluun

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – ESPOO

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii nyt uusia lastenohjaajia, lähihoitajia ja sosionomeja lapsiperheiden kotipalveluun Espooseen!

 

Tiedätkö sen tunteen, kun kaksivuotias taapero tuijottaa sinua nappisilmillään hiekkalaatikon reunalla viestien hymy huulillaan "Kiitos, kun ajoit hiekkarallia kanssani" tai kun monikkoperheen äiti kiittää sinua päivän päätteeksi todeten "Pelastit päiväni, lepohetki tuli tarpeeseen". Kyllä tuo tunne koskettaa.

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi. Autat perheitä konkreettisesti ja kerrytät samalla kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä. Lisäkoulutuksilla huolehdimme, että osaamisesi pysyy ajan tasalla.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheiden lapsista, työtehtävänä pääset esimerkiksi leikkimään ja ulkoilemaan lasten kanssa. Työssä tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 7-21 välille ja lauantaisin klo 8-18 välille. Sinun on mahdollista vaikuttaa työvuoroihin, mutta toivomme sitoutumista yhteen perheeseen ainakin 3 kuukauden ajaksi.  Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheiden omissa kodeissa.

Lapsiperheiden kotipalvelussa työskentely edellyttää

  • Vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja, sosionomi, sosiaaliohjaaja), tai kodinhoitajan, kehitysvammaistenhoitajan, lastenhoitajan, apuhoitajan tai perushoitajan tutkintoa.
  • Voit hakea tätä paikkaa myös jos olet varhaiskasvatuksen kandidaatti tai maisteri tai lastentarhanopettaja tai olet suorittanut vähintään 75% sosionomin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan, kätilön opinnoista.
  • Riippumatta koulutustaustastasi tarvitset lisäksi ammatillista kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä,
  • oma-aloitteisen asenteen ja
  • sujuvan suomen kielen taidon.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja innostava työyhteisö siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen. Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Palkkaus ja edut

Meiltä saat 14,41 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Peräkkäisistä työvuoroista saat lisäksi siirtymäbonuksen tai kilometrikorvauksen, kun ainakin toinen työvuoroista sijaitsee Espoossa. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin täällä!

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lapsiperheiden kotipalvelu -tehtävään:

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä

Johanna Virtanen, rekrytointi, sosiaalipalvelut, johanna.virtanen@hoivanet.fi, 050 524 9880.

Lapsiperheiden kotipalvelussa yksi parhaimmista asioista on kokea kuuluvansa asiakkaiden perheisiin. Katso videolta Pauliinan ja Tiian mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!