Asiakkaiden kokemuksia Hoivanetista

NPS Net Promotor Score suositteluindeksi 94

Asiakkaidemme kokemus on meille tärkeä.

Asiakaskokemusta mitataan Hoivanetissa kansainvälisesti tunnetun NPS-mittarin (Net Promoter Score) avulla. NPS-mittari kertoo, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Hoivanetia läheisilleen ja tuttavilleen. Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat. Yli 50:n NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena. Asiakas voi antaa meille myös sanallista palautetta ja kertoa, kuinka voisimme parantaa asiakaskokemusta jatkossa. Viimeisin NPS-lukema on 97/100 syyskuussa 2021.

Näin asiakkaat meitä suosittelevat

Minulla alkoi työt hyvin ja isona syynä siihen että kaikki sujui niin hyvin oli Hoivanetin hoitaja, Emma! Hän oli aivan mahtava ja olen enemmän kuin tyytyväinen häneen.

Lapsi tuli niin hyvin hoitajan kanssa toimeen, päiväunet sujuivat mutkatta (paremmin varmaan kuin meillä vanhemmilla nukutus 🙂 ) ja muutenkin arki sujui loistavasti ja sain tehdä töitä ilman keskeytyksiä mikä oli aivan mahtavaa. 

Oli aamun kohokohta lapselle kun mentiin hoitajaa vastaan ovelle. Ja minulle myös kun näin kuinka innoissaan lapsi oli. Vaikka paljon mietin kustannusasioita oli tämä aivan mahtavan hyvä kokemus ja oikea valinta. 

Elämäni helpottui hurjasti. Ja ihan tuli tippa linssiin vikana päivänä kun kiitettiin hoitajaa näistä viikoista. Hän oli aivan ihana.

EEVA
Vakituinen lastenhoitaja

"Oli erittäin mukava hoitaja. Lapsi oli viihtynyt hienosti ja vielä extrana kauniit kukat oli kerätty ulkoa maljakkoon."

REA, 2v TYTÖN ÄITI
Lastenhoito

"Saan hoitajalta päivän aikana kuvia ja videoita, joissa lapseni hymyilee, tanssii ja on oma itsensä. Nämä viestit tekevät minulle levollisen mielen, sillä näen, että lapseni nauttii hoidossa olosta, ja hänen on hyvä ja turvallinen olla. Tämä oli erityisen tärkeää hoidon alkuaikoina."

MAIJA, 1,5v POJAN ÄITI
Perhepäivähoito

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä kaikkeen hoitajan kanssa tehtyyn yhteistyöhön."

TEIJA, 3V POJAN ÄITI
Lastenhoito

"Emme olisi voineet toivoa parempaa päivähoitoratkaisua lapsellemme. Lapsemme nauttii silminnähden jokaisesta hoitopäivästä. 

Hoitopäivien ohjelma on monipuolista ja suunnitelmallista, oppimista tukevaa. Hoitajalla on kuitenkin aina myös aikaa antaa lapsellemme läheisyyttä ja syliä hänen sitä tarvitessaan. 

Voin vain ihailla hoitajamme ammattitaitoista otetta. Suuri kiitos Hoivanetille ja hoitajallemme Marialle."

LAURA
Perhepäivähoito

"Kids Park on mulle oikeesti pelastus. Mä en tiedä miten mä oisin ikinä päässy jumppaan ilman teitä. En ole päiväkodeistakaan koskaan saanut niin lämmintä vastaanottoa."

6v POJAN ÄITI
Kids Park

"Hoito järjestyi todella nopealla varoitusajalla, kun toinen yritys ei pystynyt järjestämään hoitoa. Äiti pääsi hoitamaan asioita, ja lapsi oli viihtynyt hoitajan kanssa erinomaisesti.”

PETRA, 4v POJAN ÄITI
Lastenhoito

"Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran hieman flunssaisen lapsen hoitoa ja kaikki meni aivan loistavasti, ei tarvinnut kuin soittaa Hoivanetin numeroon, sen jälkeen kaikki hoitui itsestään, hoitaja oli seuraavana aamuna klo. 9 paikalla ja lapsi leikki iloisesti hänen kanssaan koko sovitun ajan kun itse tein töitä yläkerrassa. Loistava palvelu!”

IRINA
Lastenhoito

"Olin erittäin tyytyväinen, kaikki sujui hienosti vaikka viime tipassa laitettiin hoitopyyntö. Kiitos!"

NOORA, 2,5V POJAN ÄITI
Lastenhoito

"Todella ihana, ammattitaitoinen, lapsirakas hoitaja. Voin suositella kenelle tahansa."

JENNY
Lastenhoito

"Parasta tässä hoitoratkaisussa on se, että Amoksella on tuttu hoitoympäristö, pieni ryhmä ja oma rakas hoitaja."
"Etukäteen pelkäsin, että tämä olisi työlästä. Onneksi olin väärässä."

PAULA, 1v AMOKSEN ÄITI
Perhepäivähoito
Katso asiakastarina (video)
Lue Vauva.fi:n artikkeli Kerhoon, päiväkotiin vai hoitorinkiin?

"Saimme lyhyellä varoitusajalla ihanan hoitajan, josta lapsetkin tykkäsivät. Kiitos!”

SUVI
Lastenhoito

"Perhepäivähoito hoidettu meillä hoitoringissä. Hoito on ollut erinomaista ja myös muu palvelu Hoivanetin puolelta mainiota ja joustavaa. Kaikessa mukana lämmin ja inhimillinen sävy. Suosittelen!”

ELLI
Perhepäivähoito

"Hoivanetin palvelu on ollut erinomaista. Hyviä hoitajia, ja nopeasti toimiva asiakaspalvelu."

JENNI
Lastenhoito

"Meillä on lapsen hoito järjestetty hoitoringillä Hoivanetin kautta. Se on toiminut erittäin hyvin. Suosittelen varauksetta muillekin pienten lasten vanhemmille!”

TERO, 2V JOELIN ISÄ
Perhepäivähoito