Lastenhoitaja keikkatyöhön koronavirustilanteesta johtuvien poikkeusolojen ajaksi

YKSITYINEN LASTENHOITO | KEIKKATYÖ – HELSINKI, ESPOO, VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Oletko opettaja, koulunkäyntiavustaja tai iltapäiväkerhon vetäjä? Tai onko sinulla muuta kokemusta lasten kanssa työskentelystä? Sinua tarvitaan!

Etsimme nyt lukuisia lastenhoidon osaajia pitämään huolta asiakasperheidemme lapsista koronavirustilanteesta johtuvien poikkeusolojen ajaksi, jotta vanhemmat voivat tehdä töitä.

Hae meille pikaisesti Lastenhoitaja keikkatyöhön -tehtävään!

  • Työ on keikkatyötä ja voit tehdä sitä joustavasti oman aikataulusi mukaan sen pituisen ajanjakson, kun sinulle sopii.
  • Hoidat vain täysin terveitä lapsia. Jos lapsella ilmenee vähäisiäkin hengitystieoireita (nuha, yskä, hengenahdistus, kuume) lastenhoitokeikka perutaan.
  • Työ tapahtuu asiakasperheiden kotona. Työvuoron pituus on pääsääntöisesti 3-8 tuntia.
  • Työtä on tarjolla pääkaupunkiseudulla. Voit tehdä työkeikkoja sijaintisi mukaan.
  • Palkka on 11,50 €/h + yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu.
  • Nopea työllistyminen.

Halutessasi voit jatkaa työsuhdetta myös koronavirusepidemian jälkeen - tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kasvattaa osaamistasi!

Edellytykset

Tarvitset työssäsi aiempaa työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Työn arvostus ja joustavuus

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Kohtaamme jokaisen perheen ja lapsen ainutlaatuisena.

Olemme uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lastenhoitajana saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Hae mukaan tekemään joustavaa lastenhoitotyötä ihanien lasten parissa. Meillä ja asiakasperheissämme sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti!

Lähetä hakemuksesi Lastenhoitaja keikkatyöhön -tehtävään 30.3.2020 mennessä.
Otamme sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Marija Ijäs, marija.ijas@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma-pe klo 9-16).

Perheissä, joissa mä työskentelen arvostetaan mun työpanosta aidosti. Katso videolta Vernan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!