Etsimme lastenhoitajia iltapainotteiseen työhön Vantaalle

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ –  VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii lastenhoitajaa iltapainotteiseen keikkatyöhön lapsiperheiden kotipalveluun!

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista ja pääset leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti omalla työlläsi, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Tarvitset tässä työssä lähihoitajan tai soveltuvan sosiaali- tai terveysalan tutkinnon, työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 16-21 välille. Sinun on mahdollista vaikuttaa työvuoroihisi, mutta toivomme, että voit sitoutua yhteen perheeseen ainakin 3 kuukauden ajaksi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa Vantaan alueella.

Tarjoamme sinulle:

- 14,41€/h ja lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
- Hätäensiapukoulutuksen
- Esihenkilön tuen itsenäisen työsi tueksi
- Yksityisen työterveyshuollon sekä tapaturmavakuutuksen

Saatat sopia tehtävään, jos sinulta löytyy:

- Lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti jne.).
- Työkokemusta lastenhoidosta ja erityisesti erityislasten kanssa työskentelystä
- Oma-aloitteista asennetta
- Suomen kielen taitosi on sujuva
-Covid-19-rokotukset

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä, kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii. Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa. Hae mukaan tekemään joustavaa ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lue blogikirjoitus jossa työntekijämme Hanna kertoo työstään lapsiperheiden kotipalvelussa: https://www.hoivanet.fi/blogi/hanna-hietala-loysi-oman-juttunsa-lapsiperheiden-kotipalvelusta/

Tutustu myös muiden työntekijöidemme kokemuksiin työstä Hoivanetillä: https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

Lähetä hakemuksesi pian!

HUOM! VALITSE VALIKOSTA työtehtävä Lapsiperheiden kotipalvelu- (ILTAPAINOTTEINEN KEIKKATYÖ).

Käsittelemme hakemuksia 1.8. alkaen ja olemme tämän jälkeen yhteydessä hakijoihin! 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Anna Forstén, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, anna.forsten@hoivanet.fi, 050 4662526 (ma-to klo 10-13).

Minkälainen työpaikka on Hoivanet? 

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!