Hoivanet Kids Park

Hoivanet Kids Park


Ohjattua leikkiä ja satuklassikoita tarinataulun äärellä

Hoivanet Kids Park on 1-6 vuotiaille tarkoitettu kerhomainen lapsiparkki, jonka toiminnassa leikki, pelit, tarinat ja ääneen lukeminen korvaavat digitaalisen maailman. Parkkituokioiden kohokohtina ovat lastenhoitajiemme kertomat satuklassikkot toiminnallisen tarinataulun äärellä. Lapset pääsevät mukaan rakentamaan tarinaa sympaattisten magneettielementtien avulla – kukin oman mielikuvituksensa supervoimien siivittämänä.

Hoivanet Kids Park sijaitsee Helsingin Stockmann-tavaratalon 6. kerroksessa, XS Toys -lelukaupan perällä täysin uusituissa tiloissa. 

Kids Park on avoinna arkisin klo 15.30-20.00 sekä la 09.00-19.00 ja su 11.00-18.00.

Varaa lapsellesi paikka Kids Parkista. 

Stockmannin kanta-asiakkaat saavat kanta-asiakasetuna yhden ilmaisen 1,5 tunnin hoitoajan per päivä. Käytä varatessa etusetelikoodinastockmann”. Ota kanta-asiakaskortti mukaasi Kids Parkiin. Maksuton vierailu Kids Parkissa edellyttää kanta-asiakaskortin rekisteröinnin kassajärjestelmään. Etu on korttikohtainen eli yhdellä kanta-asiakaskortilla voi tuoda Kids Parkiin yhden lapsen veloituksetta.


Näin varaat

Hoivanet Kids Parkista varataan etukäteen hoitoaika, joka on kerrallaan 1,5 tunnin mittainen. Näin varmistamme, että hoitokäynti on sujuva koko perheelle ja yhtä ryhmää voidaan ohjata kerrallaan yksilöllisesti. Hoitovuorot varataan etukäteen varausjärjestelmämme kautta.

Varauksia voi tehdä 1kk:n eteenpäin. Seuraavan päivän varaukset sulkeutuvat edellisenä iltana klo 22 mennessä, jonka jälkeen vapaita parkkivuoroja voi tiedustella paikan päältä Kids Parkista. Tällöin hoitovuoron voi saada seuraavalta alkavalta 1,5 tunnin hoitovuorolta, mikäli tilaa löytyy. Stockmannin kanta-asiakkaat ovat etusijalla saman päivän varauksissa. Parkin varaustilanne päivittyy reaaliaikaisesti ja on seurattavissa varausjärjestelmän kautta täältä

Stockmann kanta-asiakkaana sinulla voi olla yhtäaikaisesti voimassa 1 ilmainen hoitovuorovaraus. Muille kuin kanta-asiakkaille palvelun kertamaksu on 12 € / 1,5 h / lapsi. Maksullisia hoitovuoroja voi varata erikseen tai kanta-asiakasvuoron yhteyteen. Yhtäjaksoisesti lapselle voi varata 3 vuoroa eli 4,5h hoidon. Varauksen voi perua ilman kuluja viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kidspark@hoivanet.fi. Peruuttamattomista vuoroista perimme täyden maksun ja toistuvasti peruuttamattomista vuoroista seuraa käyttäjätunnuksen deaktivointi.

Varaa


Onnistuneen parkkivierailun abc

Hoivanet Kids Park on tarkoitettu 1–6-vuotialle lapsille, jotka ovat jo tottuneita jäämään hetkeksi vieraan hoitoon. Mikäli et ole jättänyt lastasi aiemmin vieraan hoitoon (erityisesti 1-2 vuotiaat lapset), suosittelemme lyhyttä ilmaista tutustumiskäyntiä ma-pe klo 15:30-17:00. Näin lapsesi saa rauhassa tutustua parkkiin ja hoitajalla on hänelle enemmän aikaa kuin viikonloppuisin, jolloin parkissamme on usein yli 10 lasta ja iloinen hulina. Onnistunut ensikosketus lapsiparkkiin takaa lapsellesi monta iloista leikkihetkeä tulevaisuudessa!

Lasta on hyvä valmistaa parkkivierailuun kertomalla:

  1. Kauanko parkkivierailu kestää (konkreettinen esimerkki auttaa, esim. yhtä pitkään kuin muskari)
  2. Missä vanhempi on parkkivierailun aikana
  3. Miten lapsen tulee toimia, jos ikävä yllättää.

Lapsi voi myös tutustua hoitajiimme etukäteen kuvien avulla täältä. Itkurajana pidämme noin 10 minuuttia, minkä jälkeen soitamme vanhemmalle ja pyydämme noutamaan lapsen. Ethän tuo lapsiparkkiin lasta sairaana, toipilaana tai väsyneenä.

Kun saavut parkkiin:

  1. tule paikalle ajoissa, vähintään 10min ennen parkkivuoron alkua
  2. riisu lapsen kengät ja ulkovaatteet ja vie ne säilöön Hoivanetin lokerikkoon
  3. käytä lapsi WC:ssä tai vaihda vaippaikäisen lapsen vaippa
  4. pese lapsen kädet

Parkissamme on varavaippoja, joten näitä ei tarvitse tuoda mukana. Hoitajamme vaihtavat tarvittaessa vaipat ja käyttävät WC:ssä myös hoidon aikana.

Lapsiparkissa ei ole välipalatarjontaa, joten lapsi on hyvä tuoda kylläisenä hoitoon. Omia eväitä ei voi lapsiparkissa nauttia, mutta vesipullon voi ottaa mukaan (parkissa tarjolla vettä kertakäyttömukeista).  Myös turvaa antava pehmoeläin tai riepu on tervetullut, mutta muut omat lelut pyydämme jättämään kotiin.

Muistathan että voit tuoda Kids Parkiin vain oman perheen lapset, mutta et lasten kavereita, ellei sinulla ole kaveriperheen vanhemmilta kirjallinen suostumus. Vanhempana olet velvoitettu olemaan puhelimen äärellä koko hoitoajan, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Ohjeita vanhemmille (PDF)


Lisätiedot ja asiakaspalaute

Hoivanet Kids Park on syyskuussa 2017 avattu lapsiparkki, joka on toteutettu yhteistyössä Stockmannin kanssa. Kehitämme konseptia yhdessä asiakkaidemme kanssa ja olisimme iloisia palautteestasi!

Lapsiparkin toimintaan liittyvät palautteet ja tiedustelut:

Johanna Virtanen, palvelupäällikkö
kidspark@hoivanet.fi
p. 040 743 4592

Muistathan myös, että kauttamme järjestyy myös pop-up Kids Parkit yritysten koulutuspäivien, seminaarien, juhlien ja muiden tilaisuuksien yhteyteen.