Hoivanet Kids Park

Ohjattua leikkiä ja satuklassikoita tarinataulun äärellä

Kids Parkin toiminta päättyi 31.5.2019. Tutustu muihin lastenhoidon palveluihimme tästä.

 

Hoivanet Kids Park laadukas ja luotettava lapsiparkki 1-6 -vuotiaille, jonka toiminnan keskiössä on leikki, pelit, tarinat ja ääneen lukeminen. Lasten kuunnellessa iki-ihania satuklassikoita tarinataulun äärellä voit käydä vaikka elokuvissa, ostoksilla tai hoitaa asioita rauhassa. Lapset pääsevät mukaan rakentamaan tarinaa sympaattisten magneettielementtien avulla – kukin oman mielikuvituksensa supervoimien siivittämänä.

Sijainti

Stockmann Helsinki, 6. kerros
Aleksanterinkatu 52
00100 Helsinki

Aukioloajat

Kids Parkin toiminta päättyi 31.5.2019

Hinnat

12€/1,5h/lapsi
Stockmannin kanta-asiakkaille yksi 1,5h ilmainen parkkivuoro per päivä.

Varahoitopaikka Helsingin keskustassa

Kids Parkin toiminta päättyi 31.5.2019
Kids Park lapsiparkki on avoinna kaikille 1-6 -vuotiaille. Se sijaitsee Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 6. kerroksessa, lastenhoitopisteen vieressä. Parkkituokiot on jaettu 1,5h vuoroihin ja aikaa voi varata lapselleen enintään 3 vuoroa eli 4,5h per päivä. Yhden lapsen varaukset teet kätevästi verkossa.

Varaa parkkivuoro verkossa

1. Rekisteröidy käyttäjäksi (uusi asiakas) / kirjaudu varausjärjestelmään.
2. Syötä lapsesi tiedot.
3. Valitse ja varaa hoitoaika.
Oletko Stockmannin kanta-asiakas? Hyödynnä ilmainen parkkivuoro syöttämällä koodi ”stockmann” etusetelikenttään.
4. Tuo lapsesi nauttimaan ja anna hetki aikaa itsellesi. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.

Tunnelmia Hoivanet Kids Parkista

Stockmannin kanta-asiakasetu, varausehdot, peruutukset

Stockmannin kanta-asiakkaat saavat kanta-asiakasetuna yhden ilmaisen 1,5 tunnin hoitoajan per päivä. Ilmaisia kanta-asiakas parkkivuoroja on rajoitettu määrä. Käytä varatessa etusetelikoodina ”stockmann”. Ota kanta-asiakaskortti mukaasi Kids Parkiin. Maksuton vierailu Kids Parkissa edellyttää kanta-asiakaskortin rekisteröinnin kassajärjestelmään. Etu on korttikohtainen eli yhdellä kanta-asiakaskortilla voit tuoda Kids Parkiin yhden lapsen veloituksetta. Mikäli haluat varata lapsellesi useamman hoitoajan ilmaisen kanta-asiakas edun perään maksaa yksi 1,5 tunnin hoitoaika 12 €. Lapselle voi varata enintään 3 vuoroa eli 4,5h per päivä.

  • Varauksia voi tehdä enintään kuukauden verran eteenpäin.
  • Parkin varaustilanne päivittyy reaaliaikaisesti ja on seurattavissa varausjärjestelmän kautta 24/7.
  • Lapselle voi varata enintään 3 vuoroa eli 4,5h per päivä. Yksittäiset vuorot yhdelle lapselle voi tehdä verkossa.
  • Saman päivän vapaita parkkivuoroja voi tiedustella paikan päältä Kids Parkista. Tällöin hoitovuoron voi saada seuraavalta alkavalta 1,5 tunnin hoitovuorolta.
  • Kids Parkia on mahdollista tulla kokeilemaan ilmaiseksi ma-pe klo 15.30-17 välillä ilman varausta. Lyhyttä ilmaista tutustumiskäyntiä suositellaan etenkin lapsille, jotka eivät ole aiemmin ollut vieraan hoidossa.
  • Stockmannin kanta-asiakkaat ovat etusijalla saman päivän varauksissa.

Varauksen voi perua ilman kuluja viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kidspark@hoivanet.fi. Peruuttamattomista vuoroista perimme täyden maksun ja toistuvasti peruuttamattomista vuoroista seuraa käyttäjätunnuksen jäädyttäminen.

Onnistuneen parkkivierailun ABC

Hoivanet Kids Park on tarkoitettu lapsille, jotka ovat jo tottuneita jäämään hetkeksi vieraan hoitoon. Mikäli et ole jättänyt lastasi aiemmin vieraan hoitoon (erityisesti 1-2 -vuotiaat lapset), suosittelemme lyhyttä ilmaista tutustumiskäyntiä ma-pe klo 15.30-17. Näin lapsesi saa rauhassa tutustua parkkiin ja hoitajalla on hänelle enemmän aikaa kuin viikonloppuisin, jolloin parkissamme on usein yli 10 lapsen iloinen hulina.

Onnistunut ensikosketus lapsiparkkiin takaa lapsellesi monta iloista leikkihetkeä tulevaisuudessa!

Lasta on hyvä valmistaa parkkivierailuun kertomalla:

1. Kauanko parkkivierailu kestää (konkreettinen esimerkki auttaa, esim. yhtä pitkään kuin muskari).
2. Missä vanhempi on parkkivierailun aikana.
3. Miten lapsen tulee toimia, jos ikävä yllättää. Itkurajana pidämme noin 10 minuuttia, minkä jälkeen soitamme vanhemmalle ja pyydämme noutamaan lapsen.

1. Tule paikalle ajoissa, vähintään 10 min ennen parkkivuoron alkua.
2. Riisu lapsen kengät ja ulkovaatteet ja vie ne säilöön Hoivanetin lokerikkoon.
3. Käytä lapsi WC:ssä tai vaihda vaippaikäisen lapsen vaippa. Hoitajamme vaihtavat tarvittaessa vaipat ja käyttävät WC:ssä myös hoidon aikana. Parkissamme on varavaippoja, joten näitä ei tarvitse tuoda mukana.
4. Pese lapsen kädet.

Muistathan että voit tuoda Kids Parkiin vain oman perheen lapset, mutta et lasten kavereita, ellei sinulla ole kaveriperheen vanhemmilta kirjallista suostumusta. Ethän tuo lapsiparkkiin lasta sairaana, toipilaana tai väsyneenä.

Vanhempana olet velvoitettu olemaan tavoitettavissa puhelimella koko hoitoajan, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä. Itkurajana pidämme noin 10 minuuttia, minkä jälkeen soitamme vanhemmalle ja pyydämme noutamaan lapsen.

Parkissamme on varavaippoja, joten näitä ei tarvitse tuoda mukana. Hoitajamme vaihtavat tarvittaessa vaipat ja käyttävät WC:ssä myös hoidon aikana. Lapsiparkissa ei ole välipalatarjontaa, joten lapsi on hyvä tuoda kylläisenä hoitoon. Omia eväitä ei voi lapsiparkissa nauttia, mutta vesipullon voi ottaa mukaan (parkissa on tarjolla vettä kertakäyttömukeista). Myös turvaa antava pehmoeläin tai riepu on tervetullut, mutta muut omat lelut pyydämme jättämään kotiin.

Ohjeita vanhemmille (PDF)