Perhepäivähoitajamme

Hoivanetin perhepäivähoidon palvelu päättyy kesäkuussa 2019. Kiitos kaikille perhepäivähoidon asiakkaillemme.

Perhepäivähoitajamme ovat oman alansa ammattilaisia.

Perhepäivähoitajamme edustavat uuden sukupolven hoitajia, joille tärkeää on hellän ja lapsilähtöisen perushoidon lisäksi pedagogiikka. Perhepäivähoidon päivittäinen toiminta perustuu tutkimustietoon ja kaikki tekeminen on suunnitelmallista ja tavoitteellista, lapsen hyvinvointia ja oppimista tukevaa.

Onko päivähoidon järjestäminen ajankohtaista?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Minna Isotalus | pph@hoivanet.fi

Ammattitaitoinen perhepäivähoitaja

Edellytämme kaikilta perhepäivähoitajilta lastenhoitokokemusta ja täysi-ikäisyyttä. Hoivanetin perhepäivähoitajilla on pääsääntöisesti sosiaali- tai kasvatusalan koulutus (esim. sosionomi, lähihoitaja, LTO) tai perhepäivähoitajan ammattitutkinto. Osaaminen on voinut kertyä myös itsenäisestä lastenhoitotyöstä perheissä tai lastenhoitajan työstä päiväkodissa. Hoitajiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Perhepäivähoitajan rekrytointi ja valmentava koulutus

Me hoidamme ammattitaitoisten perhepäivähoitajien rekrytoimisesta, mutta perheet saavat aina hyväksyvät perhepäivähoitajavalinnan. Kaikki perhepäivähoitajamme käyvät läpi kolmevaiheisen rekrytointiprosessin ja henkilökohtaisen haastattelun. Lisäksi tarkistamme perhepäivähoitajien suositukset ja rikosrekisteriotteen. He saavat meiltä ensiapukoulutuksen ja perehdytyksen tehtäviinsä. Tarjoamme heille mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Perhepäivähoitaja saa työnohjausta ja mentorointia työnsä menestyksekkään hoitamisen tueksi.

Hyvinvoiva perhepäivähoitaja jakaa ympärilleen iloa

Hoivanetissä pidämme huolen työntekijöistämme ja meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat intohimoa ja iloa työtään kohtaan. Vaikka perhepäivähoitajamme työskentelevät yksin ja itsenäisesti, on heidän lähellään joukko hoivanetiläisiä: kollegat, varhaiskasvatuksen asiantuntija, palvelupäällikkö ja koko toimiston asiakaspalvelun väki. Keskitymme voimavarojen lisäämiseen, jaksamista edistäviin tekijöihin sekä yhdessä tekemisen kulttuuriin. Hyvinvoiva perhepäivähoitaja jakaa ympärilleen iloa ja haluaa hoitaa työnsä mahdollisimman hyvin.

Työnantajan vastuu ja varahoitajaverkosto

Uskomme kiireettömän vuorovaikutuksen voimaan, hyvään esimiestyöhön sekä vertaisverkoston merkitykseen itsenäisen työn voimavarana. Toimimme perhepäivähoitajan työnantajana ja huolehdimme varahoitajajärjestelyistä hoitajan mahdollisesti sairastuessa. Perhepäivähoidon lasten ei siis pääsääntöisesti tarvitse siirtyä varahoitoon vieraaseen ympäristöön eikä vanhemman tarvitse jättää työpäivää välistä. Järjestämme pätevän perhepäivähoitajan sijaistamaan tarvittavaksi ajaksi ilman perheille koituvia lisäkustannuksia.

Perhepäivähoitaja Henna kertoo työstään

Perhepäivähoitajana työskentelevä Henna kertoo, millaiselta hänen arkensa perhepäivähoitoon osallistuvien lasten kanssa näyttää. Henna rakastaa lukemista ja iloitsee siitä, että lukemisella on vankka rooli myös Hoivanetin varhaiskasvatusohjelmassa. Loru- ja satuhetket lasten kanssa ovat päivän kohokohtia.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Minna Isotalus | pph@hoivanet.fi