Hoivanet sairaan lapsen hoitopalvelu. Hoitaja mittaa lapselta kuumetta.

Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Tartuntariskin minimoimiseksi sairaan lapsen hoito on tauolla. Muihin tarpeisiin saat meiltä lastenhoitoapua normaalisti myös korona-aikana. Hoidamme vain terveiden, oireettomien perheiden lapsia ja lastenhoito tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ulkona. Lue lisää lastenhoitaja perheille tai terveen lapsen hoitopalvelusta.

Ratkaisemme hetken ajan mahdottomiltakin tuntuvat yhtälöt. Ammattitaitoiset ja 24/7 päivystävät lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä.

"Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran hieman flunssaisen lapsen hoitoa ja kaikki meni aivan loistavasti, ei tarvinnut kuin soittaa Hoivanetin numeroon, sen jälkeen kaikki hoitui itsestään, hoitaja oli seuraavana aamuna klo. 9 paikalla ja lapsi leikki iloisesti hänen kanssaan koko sovitun ajan kun itse tein töitä yläkerrassa. Loistava palvelu!"
IRINA

Lastenhoitajan tilaaminen sairaalle lapselle

Sairaan lapsen hoidon voi tilata kätevästi netissä ympäri vuorokauden tai asiakaspalvelumme kautta. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta. Varausjärjestelmässä näet hoitajista kuvan ja esittelytekstin. Parhaimmillaan hoitaja on paikalla jopa tunnissa.

Voit tilata lastenhoidon sairaalle lapselle yksityisasiakkaana tai työnantajan kustantamana työsuhde-etuna mikäli työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sairaan lapsen hoitopalvelun sopimukset. Lue lisää palveluistamme yrityksille.

VARAA NETISSÄ 24/7

1. Rekisteröidy Hoivanetin käyttäjäksi (uusi asiakas) / kirjaudu varausjärjestelmään.
2. Valitse palvelu, sijainti ja ajankohta.
3. Valitse ja varaa lastenhoitaja.

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Arkisin klo 8-16
Puhelin: 010 274 4500
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi
S-postipäivystys ma-pe klo 7-8 ja su-to klo 19-20.30.

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 22 €/h*

*Hinta 40 %:n (2020) kotitalousvähennyksen jälkeen (36,60€/h ennen kotitalousvähennystä). Katso kaikki hinnat ja ehdot.

Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairastapaukset. Poikkeuksia ovat virustaudit kuten noro-virus, adeno-virus, rota-virus ja salmonella niiden suuren tartuntariskin vuoksi.

Sairaan lapsen hoitopalvelu työsuhde-etuna?

Tarkista esimieheltäsi, onko työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sopimuksen sairaan lapsen hoidosta. Tällöin yritys maksaa palvelun. Palvelu on sinulle veroton etu. Tutustu palveluihimme yrityksille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Lastenhoitohenkilökuntamme koostuu muun muassa lastenhoitajista, lähihoitajista, terveydenhoitajista ja näiden alojen opiskelijoista.

Hoitajamme ovat täysi-ikäisiä, heillä on oma-aloitteinen ja sujuva suomenkielen taito. Heillä on myös lämmin syli ja herkkyyttä kohdata lapsen tarpeet.

Kaikilla hoitajillamme on aiempaa lastenhoitokokemusta ja haastattelemme heidän henkilökohtaisesti sekä tarkistamme referenssit ja rikosrekisteriotteen. Lisäksi perehdytämme hoitajamme työhön, tarjoamme heille ensiapukurssin ja heitä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Valvomme palvelumme laatua säännöllisesti asiakaspalautetta seuraamalla. Perusteellinen vastuuvakuutuksemme kattaa luonnollisesti myös lastenhoitopalvelumme.

Sairaan lapsen hoitopalvelu on työnantajan tarjoama työsuhde-etu, jolla työntekijä voi halutessaan tilata sairaalle lapselle lastenhoitajan, kun lapsi sairastaa kotona mutta vanhemman hyvä mennä töihin. Voit tilata sairaan lapsen hoidon myös yksityishenkilönä.

Palveluamme voi käyttää, kun kyseessä on tavanomainen, akuutti lapsen sairastuminen. Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairastapaukset. Poikkeuksia ovat virustaudit kuten noro-virus, adeno-virus, rota-virus ja salmonella niiden suuren tartuntariskin vuoksi.

Yritykset voivat rajata käyttöoikeuden sairaan lapsen hoitopalveluun vapaasti omalla päätöksellään. Suosittelemme sitä kuitenkin aina koko henkilöstölle. Sairaan lapsen hoitopalvelu on suosittu työsuhde-etu, jota arvostetaan vaikka sitä ei käytettäisikään.

Tervettä sisarusta ei mielellään kannata jättää hoitoon, jotta sairaana oleva lapsi saa riittävän hoidon ja huomion. Lisäksi laki yritysten työntekijöilleen järjestämästä lastenhoidon verovapaudesta koskee vain sairaana olevaa lasta.

Ilman muuta. Sairastunut lapsi on usein herkässä mielentilassa ja vanhemmalle voi olla ristiriitaista jättää lapsi hoidettavaksi ulkopuoliselle henkilölle. Mikäli etätyö sopii vanhemman päivään, siitä on hyvä ilmoittaa hoitajalle etukäteen.

Hoitajan kanssa sovitaan sairauteen liittyvästä lääkehoidosta aina vanhempien kanssa. Hoitajamme ovat koulutettuja hoitamaan sairasta lasta ja osaavat antaa myös ensiapua yllättävissä tilanteissa.

Jos haluat peruuttaa tai muuttaa varaustasi, soita aina suoraan hoitajalle. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen varauksen alkua, siitä peritään peruutusmaksu (ks. Käyttöehdot).

Minimitilausaika ja työajat
  • Palveluita voidaan tilata ma-su klo 00-24 väliselle ajalle.
  • Minimitilausaika on 3 tuntia.
Lisämaksut
  • Yli 8 tunnin työvuoroista laskutamme +30% seuraavalta kahdelta työtunnilta ja +50% 10 työtunnin jälkeen.
  • Työvuoron päättyessä klo 23:00-06:00 asiakas on velvollinen maksamaan taksin hoitajalle kotiin.
  • Tilauksen tapahtuessa alle 24 tuntia ennen hoitotarpeen alkamisajankohtaa, laskutamme pikatilauslisänä 15 € kertakorvauksen (sis. alv 24%).
Matkakulut Mikäli etäisyys hoitajan kodista ja asiakkaan kotiin on yli 15 km (yhdensuuntainen matka linnuntietä), lisätään hoitajan kertaluontoinen matkakustannus laskuun. Matkakustannus lasketaan seuraavasti: etäisyys yli 15 km 15,00€ | yli 30 km 30,00€ | yli 45 km 45,00€ | yli 60 km 60,00€ (sis.alv 24%). Peruutukset ja muutokset Tilauksen voi muuttaa tai peruuttaa veloituksetta, kun varauksen alkuun on yli 24 tuntia tai kun tilaus odottaa vahvistusta. Muussa tapauksessa veloitamme peruutuskorvauksena 3h tuntiveloituksen. Peruutukset ja muutokset voi tehdä arkisin klo 8-16 puhelimitse 010 274 4500 tai sähköpostitse hoivanet@hoivanet.fi. Vaitiolovelvollisuus Hoivanet asettaa toiminnalleen ja henkilökunnalleen tiukat luotettavuus- ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus. Vahingot ja niiden korvaaminen Hoivanet on vakuuttanut lastenhoitajansa mahdollisiin hoitajan aiheuttamiin välittömiin vahinkoihin. Vahingonkorvausvelvollisuus, vastuun laajuus ja rajoitukset määräytyvät vakuutusehtojen mukaisesti. Korvausvaatimus on esitettävä kahden viikon kuluessa vahingon sattumisesta. Hoivanetin vastuu rajoittuu vain sen palveluksessa oleviin henkilöihin. Asiakkaan velvollisuudet Lapsen vanhemmat ovat hoitoa tilatessaan velvollisia ilmoittamaan lapsensa hoitoa koskevat erityisehdot kuten lääkitykset, allergiat ja muut oleelliset seikat sekä mahdolliset lemmikkieläimet.