Hoivanet sairaan lapsen hoitopalvelu. Hoitaja mittaa lapselta kuumetta.

Sairaan lapsen kotihoito

Ratkaisemme hetken ajan mahdottomiltakin tuntuvat yhtälöt. Ammattitaitoiset ja 24/7 päivystävät lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä.

"Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran hieman flunssaisen lapsen hoitoa ja kaikki meni aivan loistavasti, ei tarvinnut kuin soittaa Hoivanetin numeroon, sen jälkeen kaikki hoitui itsestään, hoitaja oli seuraavana aamuna klo. 9 paikalla ja lapsi leikki iloisesti hänen kanssaan koko sovitun ajan kun itse tein töitä yläkerrassa. Loistava palvelu!"
IRINA

Lastenhoitajan tilaaminen

Sairaan lapsen kotihoidon voi tilata kätevästi netissä ympäri vuorokauden tai asiakaspalvelumme kautta. Varausjärjestelmässä näet hoitajista kuvan ja esittelytekstin. Parhaimmillaan hoitaja on paikalla jopa tunnissa.

Voit tilata hoidon yksityisasiakkaana tai työnantajan kustantamana työsuhde-etuna mikäli työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sopimuksen sairaan lapsen hoitopalvelusta. Lue lisää palveluistamme yrityksille.

TILAA VERKOSSA 24/7

1. Rekisteröidy Hoivanetin käyttäjäksi (uusi asiakas) / kirjaudu varausjärjestelmään.
2. Valitse palvelu, sijainti ja ajankohta.
3. Valitse ja varaa hoitaja.

TILAA ASIAKASPALVELUSTA

Arkisin klo 8-16
Puhelin: 010 422 2100
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi
S-postipäivystys ma-to ja su klo 18-20.30

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 18,30 €/h*

*Hinta 50 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen (36,60€/h ennen kotitalousvähennystä). Katso kaikki hinnat ja ehdot.

Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairastapaukset. Poikkeuksia ovat virustaudit kuten noro-virus, adeno-virus, rota-virus ja salmonella niiden suuren tartuntariskin vuoksi.

Sairaan lapsen hoito työsuhde-etuna?

Tarkista esimieheltäsi, onko työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sopimuksen sairaan lapsen hoidosta. Tällöin yritys maksaa palvelun. Palvelu on sinulle veroton etu. Tutustu palveluihimme yrityksille.