Vakituinen lastehoitaja

Vakituinen lastehoitaja

Vakituinen lastenhoitaja

Kun työelämän aikataulut, perheen tarpeet ja tyypillisimmät hoitomuodot eivät kohtaa, kysy meiltä vakituisesta lastenhoitajasta vaihtoehtona päivähoidolle. Se voi olla sopiva ratkaisu myös silloin jos lapsellasi ei ole tarvetta kokopäiväiseen hoitoon. Vakituinen lastenhoitaja hoitaa lapsia kodissa osa- tai kokopäiväisesti. Hoitoajoista ja päivistä voi sopia joustavasti tarpeen mukaan. Voit palkata lastenhoitajan kotiisi 1-5 päivänä viikossa yksin tai yhdessä tuttavaperheen kanssa. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

"Saan hoitajalta päivän aikana kuvia tai videoita, joissa lapseni hymyilee, tanssii ja on oma itsensä. Nämä viestit tekevät minulle levollisen mielen, sillä näen, että lapseni nauttii hoidossa olosta, ja hänen on hyvä ja turvallinen olla. Tämä oli erityisen tärkeää hoidon alkuaikoina."
MAIJA, 1,5v POJAN ÄITI

Sopivan lastenhoitajan löytäminen pähkinänkuoressa

1. Lähetä yhteydenottopyyntö niin kartoitamme tarpeesi ja toiveesi.
2. Etsimme sopivan lastenhoitajan ja esittelemme hänen sinulle.
3. Tapaaminen perheen ja lastenhoitajan välillä.
4. Hoitajan hyväksyminen ja hoitosuhteen alku.
5. Hoitosuhteen jatkuva seuranta.

Vakituinen lastenhoitaja palvelun tilaaminen

Lähetä meille yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin käynnistämme prosessin sopivan lastenhoitajan löytämiseksi. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta. Katso kuinka prosessi etenee alla.

KYSY ASIAKASPALVELUSTA

Arkisin klo 8-16
Puhelin: 010 274 4500
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 17,55 €/h* (yli 40 h/kk)

*Hinta 40 %:n (2020) kotitalousvähennyksen jälkeen (29,25€/h ennen kotitalousvähennystä).

HINTA ALK. 19,50 €/h* (alle 40 h/kk)

*Hinta 40 %:n (2020) kotitalousvähennyksen jälkeen (32,50€/h ennen kotitalousvähennystä).

Kysy meiltä kotitalousvähennyksestä. Tähän palveluun ei voi hyödyntää yksityisen hoidon tukea.

Sopivan lastenhoitajan löytäminen – yhteydenotosta seurantaan

1. Lähetä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä ja kartoitamme tarpeesi ja toiveesi lastenhoitajan suhteen. Aloitamme sopivan lastenhoitajan etsinnän tietokannastamme ja rekrytoimme tarvittaessa uuden lastenhoitajan. Lastenhoitajan etsiminen on täysin ilmaista sinulle.

2. Lastenhoitajan esittely

Kun olemme löytäneet sinun ja perheesi tarpeisiin sopivan lastenhoitajan, esittelemme hoitajan sinulle. Ennen esittelyä, teemme perusteellisen taustatutkimuksen, jossa tarkastamme rikosrekisteriotteen ja suosittelijat.

3. Tapaaminen perheen ja lastenhoitajan välillä

Jos haluat tavata lastenhoitajan, järjestämme ilmaisen tapaamisen. Lastenhoitaja tulee kotiisi tai muuhun sovittuun paikkaan ja tapaa yleensä myös lapsen. Näin sinun on mahdollista kysyä kysymyksiä hoitajalta ja pääsette tutustumaan toisiinne.

4. Hoitajan hyväksyminen

Jos tapaaminen meni hyvin, sinulla on nyt oma lastenhoitaja ja hoitosuhde voi alkaa. Lastenhoitaja saa meiltä ensiapukoulutuksen ja perehdytyksen tehtäviinsä. Jos lastenhoitajaehdokkaan persoona ja luonne ei tuntunut sopivalta sinun perheellesi, jatkamme tietysti lastenhoitajan etsimistä ilmaiseksi.

5. Seuranta

Olemme yhteydessä hoitojakson aikana sekä sinun että lastenhoitajan kanssa. Autamme mielellämme sinua heti, kun kysymyksiä ilmenee. Hoidamme myös sijaisjärjestelyt sairastapausten yllättäessä.