Tule mukaan perhepäivähoidon promotiimiin!

PROMOTIIMI – HELSINKI
14.5.-15.6.2018

 

Haemme aktiivisia ja ulospäin suuntautuneita henkilöitä perhepäivähoidon promotiimiin. Tehtävänä on kiertää leikkipuistoissa, kertoa Hoivanet perhepäivähoidosta ja kerätä kiinnostuneiden yhteystiedot sekä laputtaa kaupat, leikkipuistot, kirjastot ym. Jos olet luonteeltasi avoin ja ulospäin suuntautunut, hymysi tarttuu, etkä arkaile ottaa kontaktia ihmisiin, hae mukaan!

Työ tapahtuu arkisin toukokuussa (14.5.-1.6.) klo 9.30-13 ja kesäkuussa (4.6.-15.6.) klo 10-13. Toivomme jonkin verran joustavuutta sään suhteen. Rankkasateessa puistot ovat tyhjiä ja tällöin työvuoro puistovierailun osalta jää tekemättä. Minimi tuntimäärä koko työajalta 14.5-15.6. on 40 tuntia.

Työtehtävät (perehdytämme tehtäviin)

  • Kiertää 2 hengen tiimissä leikkipuistoissa, ottaa kontaktia vanhempiin ja kertoa Hoivanet perhepäivähoidosta.
  • Kerätä liidit talteen digilomakkeen avulla: Kannustaa potentiaalisia perhepäivähoidon asiakkaita osallistumaan arvontaan, jättämään yhteystiedot ja tiedot päivähoidon tarpeesta sekä antaa lupa yhteydenottoon. Nämä kirjataan puhelimessa toimivaan lomakkeeseen. Oma älypuhelin käytössä. Bonus liideista 2€ / liidi / tiimi (1€ / liidi / hlö).

Hakeminen
Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti (skrollaa sivun alareunaan). Haku sulkeutuu kun olemme löytäneet tarpeeksi sopivia henkilöitä tiimiimme.

Lisätietoja
Mikaela Dunder, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
mikaela.dunder@hoivanet.fi, p. 040 020 3310

Lähetä hakemus


Kampinmalmi-Lauttasaari-TöölöKallio-Pasila-VallilaReijola-Munkkiniemi-HaagaHerttoniemi-LaajasaloMellunkylä-VuosaariMyllypuro-Vartiokylä