Lähihoitaja / erityislasten hoitaja

SOSIAALIPALVELUT – HELSINKI

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii erityislasten hoitajaa Helsingissä asuvalle asiakasperheelle. Hoidettavat lapset ovat 6–9-vuotiaita nepsy-lapsia (neuropsykologisia), joilla on tarve toiminnanohjaukseen ja konkreettiseen tukeen.

Työssä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheeseen ja kiitosta työstäsi ja pääset laajentamaan ammattitaitoa monipuolisesti erilaisissa tilanteissa, eri ikäisten lasten ja haasteiden parissa.

Tarvitset työssä sosiaali- tai terveysalan koulutuksen, monipuolista kokemusta erityislasten (ADHD, autismin kirjo ja asperger) kanssa työskentelystä, itsenäisen työotteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Nepsy-koulutus ja joustavuus työaikojen suhteen katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme rauhallisuutta, hyvää ajanhallintaa ja työhön sitoutumista.

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Reilu palkka

Meiltä saat 13,95 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Erityislasten hoitajana lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja työnkuva

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Työssä saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheenkin luona.

Erityislasten hoitajana pidät huolta asiakasperheen 6–9-vuotiaista nepsy-lapsista, pääset esimerkiksi tukemaan lapsia arjessa, viettämään aikaa heidän kanssaan ja auttamaan aamutoimissa. Työnkuva sisältää myös kodinhoidollisia tehtäviä.

Perheen ymmärtäväinen, joustava ja helposti lähestyttävä äiti on lasten omaishoitaja. Hän on pääsääntöisesti kanssasi hoitamassa lapsia, mutta välillä tulet hoitamaan osaa lapsista yksin. Olet vuorovaikutuksessa perheen kanssa ja pääset tutustumaan heihin läheisesti. Sinusta tulee ikään kuin osa perhettä.

Työ tapahtuu pääasiassa asiakasperheen kodissa Helsingissä. Työympäristö on kodinomainen ja lämminhenkinen, voit keittää kahvit, vetää villasukat jalkaan ja vaikka leipoa halutessasi.

Työ on monipuolista ja välillä haastavaa, mutta todella palkitsevaa.

Työvuoroja on tarjolla joustavasti arkiaamuisin, tiistaisin ja torstaisin klo 13-19 ja kerran kuukaudessa la-su klo 10-16. Voit hyvin hakea työpaikkaa, vaikka vaan osa ajoista sopisi sinulle.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lähihoitaja / erityislasten hoitaja -tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 22.12.2019. Haastattelemme uusia hakijoita jatkuvasti. Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Marija Ijäs, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, marija.ijas@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma-pe klo 9-16).

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!