Lähihoitaja iltapainotteiseen keikkatyöhön Espooseen

LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELU –Espoo

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii lähihoitajaa iltapainotteiseen keikkatyöhön lapsiperheiden kotipalveluun!

Oletko sinä etsimämme lastenhoidon ammattilainen?

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista ja pääset leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti omalla työlläsi, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 16-21 välille. Sinun on mahdollista vaikuttaa työvuoroihisi, mutta toivomme, että voit sitoutua yhteen perheeseen ainakin 3 kuukauden ajaksi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa Espoossa.

Tarjoamme sinulle:

- 14,41€/h ja lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen ja työsi kehittämiseen
- Hätäensiapukoulutuksen
- Esihenkilön tuen itsenäisen työsi tueksi
- Yksityisen työterveyshuollon sekä tapaturmavakuutuksen

Sovellut tehtävään, jos sinulta löytyy:

- Lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti jne.).
- Työkokemusta lastenhoidosta ja erityisesti erityislasten kanssa työskentelystä
- Oma-aloitteista asennetta
- Riittävä suomen kielen taito, jolla pystyt kommunikoimaan perheiden kanssa sujuvasti
-Covid-19-rokotukset

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mikä on Hoivanet?

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä, kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii. Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa. Hae mukaan tekemään joustavaa ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lue blogikirjoitus jossa työntekijämme Hanna kertoo työstään lapsiperheiden kotipalvelussa: https://www.hoivanet.fi/blogi/hanna-hietala-loysi-oman-juttunsa-lapsiperheiden-kotipalvelusta/

Tutustu myös muiden työntekijöidemme kokemuksiin työstä Hoivanetillä: https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/tyontekijoiden-kokemuksia/

Lähetä hakemuksesi Lapsiperheiden kotipalvelu (iltapainotteinen keikkatyö) -tehtävään osoitteessa: https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/tyohakemus/

Käsittelemme hakemuksia 1.8. alkaen ja olemme tämän jälkeen yhteydessä hakijoihin! 

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!

Minkälainen työpaikka on Hoivanet?