Kokoaikainen työ: Lähihoitaja lapsiperheiden kotipalveluun

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – PÄÄKAUPUNKISEUTU

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii nyt lähihoitajia ja sosionomeja kokoaikaiseen työhön lapsiperheiden kotipalveluun pääkaupunkiseudulle!

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheiden lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin omalla työlläsi ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työ on kokoaikainen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 31.05.2022 asti. Kyse on alkuun määräaikaisesta työsopimuksesta mutta myöhemmin työntekijällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Työvuorot ovat arkena, maanantaista perjantaihin. Toivomme että sinulla olisi valmius tehdä viikossa 2-3 iltavuoroa. Kyseessä on jaksotyöaika. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheiden omissa kodeissa. Työ on liikkuvaa, joten on eduksi, jos sinulla on oma auto käytettävissä.

Kuukausipalkkainen työ. Peruspalkka 2088,51-2339,28, lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Sovellut tehtävään, jos sinulta löytyy:

  • vähintään lähihoitajan tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti jne.).
  • työkokemusta itsenäisestä työstä ja
  • erityislasten kanssa työskentelystä sekä
  • sujuva suomen kielen taito.

Sinulla tulee olla kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esihenkilön tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esihenkilö, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Hoitajamme kertovat kokevansa lapsiperheiden kotipalvelussa merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Kokoaikainen : Lapsiperheiden kotipalvelu -tehtävään nyt!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Anna Forstén, anna.forsten@hoivanet.fi, 045 145 5947

Lapsiperheiden kotipalvelussa jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Katso videolta Elinan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!