Lähihoitaja erityislapsikokemuksella

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – HELSINKI / LOHJA / VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii nyt uusia lastenohjaajia, lähihoitajia ja sosionomeja, joilla on kokemusta erityislapsista Helsinkiin, Lohjalle ja Vantaalle!

Työ Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Tarvitset työssä soveltuvan koulutuksen (sosiaalityöntekijä, sosionomi, lastenohjaaja, lähihoitaja, kehitysvammaisen hoitaja, opettaja, lastentarhanopettaja), työkokemusta erityislasten hoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon. Nepsy-koulutus katsotaan eduksi.

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Reilu palkka

Meiltä saat 13,95 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä Helsingin, Lohjan ja Vantaan kaupungin, Lastensuojelun keskusliiton, SOS-lapsikylän ja FIM:n kanssa

Työskentelet Lapset SIB-ohjelmassa mukana olevissa perheissä. Lapset SIB-ohjelmassa eri toimijat yhdistävät voimansa lasten ja perheiden parhaaksi. SIB-ohjelma on uudenlainen keino tukea lapsia ja perheitä vaikuttavasti ja oikea-aikaisesti. Perheille näkyvin Lapset-SIB Helsingin, Lohjan ja Vantaan toimintamuoto on Perhekumppanitoiminnan aloittaminen. Perhekumppanit kulkevat tiiviisti perheen rinnalla ja tekevät yhteistyötä Lohjan kaupungin sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisten sekä Hoivanetin työntekijöiden kanssa.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Työssäsi saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona. Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Työssä pidät huolta asiakasperheidemme lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään, ulkoilemaan ja viettämään rauhallisia koti-iltoja ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työnkuva voi sisältää myös muutamia kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä, mutta ei kuitenkaan siivousta. Työ on välillä haastavaa, mutta todella palkitsevaa.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 3-5 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 16-21 ja lauantaisin klo 9-15 välille, mutta pääset itse suunnittelemaan kalenterisi juuri sinulle sopivaksi.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lähihoitaja erityislapsikokemuksella -tehtävään 22.6.2020 mennessä!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Marija Ijäs, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, marija.ijas@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma-pe klo 9-16).

Hoivanetilla jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Katso videolta Elinan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!