Iltapainotteinen keikkatyö: Lähihoitaja lapsiperheiden kotipalveluun

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – PÄÄKAUPUNKISEUTU

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii nyt lähihoitajia, lastenohjaajia ja sosionomeja iltapainotteiseen keikkatyöhön lapsiperheiden kotipalveluun!

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Tarvitset työssä lähihoitajan tai soveltuvan sosiaali- tai terveysalan koulutuksen, työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheiden lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään, ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 16-21. Sinun on mahdollista vaikuttaa työvuoroihin, mutta sinun tulee voida sitoutua vähintään yhteen perheeseen ainakin 3 kuukauden ajaksi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheiden omissa kodeissa.

Sovellut tehtävään, jos sinulta löytyy:

  • vähintään lähihoitajan tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan tutkinto (esim. lastenohjaaja, sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti jne.).
  • työkokemusta lastenhoidosta ja erityisesti erityislasten kanssa työskentelystä
  • oma-aloitteinen asenne sekä
  • sujuva suomen kielen taito.

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Palkkaus ja edut

Meiltä saat 14,41 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lapsiperheiden kotipalvelu(ilta) -tehtävään nyt!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Anna Forstén, anna.forsten@hoivanet.fi, 045 145 5947

Lapsiperheiden kotipalvelussa jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Katso videolta Elinan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!