Haussa lähihoitajia Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle!

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – ESPOO, HELSINKI, VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii nyt uusia lastenohjaajia, lähihoitajia ja sosionomeja lapsiperheiden kotipalveluun pääkaupunkiseudulle!

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain. Lue lisää lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelystä täältä!

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 07–21 välille ja lauantaisin klo 8–18 välille, mutta pääset itse suunnittelemaan kalenterisi juuri sinulle sopivaksi. Toivomme, että voit kuitenkin sitoutua yhteen perheeseen vähintään 3 kuukauden ajaksi.

Tarvitset työssä lastenohjaajan, lähihoitajan, sosionomin tai muun soveltuvan sosiaali- tai terveysalan tutkinnon, työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Reilu palkka

Meiltä saat 14,41 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Peräkkäisistä työvuoroista saat lisäksi siirtymäbonuksen tai kilometrikorvauksen, kun ainakin toinen työvuoroista sijaitsee Espoossa.

Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lapsiperheiden kotipalvelu -tehtävään pian!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä:

14.6.2021 - 1.8.2021: hoivanet@hoivanet.fi

2.8. alkaen: Anna Forstén, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, anna.forsten@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ti ja to klo 10-13).

Lapsiperheiden kotipalvelussa jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Katso videolta Elinan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!