Haussa lastenohjaaja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle!

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – ESPOO, HELSINKI, VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii nyt uusia lastenohjaajia, lähihoitajia ja sosionomeja lapsiperheiden kotipalveluun Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle!

Työ lapsiperheiden kotipalvelussa Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Tarvitset työssä lastenohjaajan tai soveltuvan sosiaali- tai terveysalan koulutuksen, työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Reilu palkka

Meiltä saat 14,13 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Peräkkäisistä työvuoroista saat lisäksi siirtymäbonuksen tai kilometrikorvauksen, kun ainakin toinen työvuoroista sijaitsee Espoossa.

Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona. Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään, ulkoilemaan ja viettämään rauhallisia koti-iltoja ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työnkuva voi sisältää myös muutamia kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä, mutta ei kuitenkaan siivousta. Työ on välillä haastavaa, mutta todella palkitsevaa.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 07–21 välille ja lauantaisin klo 8–18 välille, mutta pääset itse suunnittelemaan kalenterisi juuri sinulle sopivaksi.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lapsiperheiden kotipalvelu-tehtävään pian!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Anna Forstén, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, anna.forsten@hoivanet.fi, 050 4662526 (ma-to klo 10-13).

Lapsiperheiden kotipalvelussa työ on tosi kivaa, monipuolista ja saat itse päättää milloin teet töitä. Katso videolta Elisan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!