Haussa sosiaaliohjaaja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle!

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – ESPOO, HELSINKI, VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii sosiaaliohjaajia lapsiperheiden kotipalveluun pääkaupunkiseudulle!

Työ lapsiperheiden kotipalvelussa Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään ja ulkoilemaan ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 7–21 välille ja lauantaisin klo 8–18 välille, mutta pääset itse suunnittelemaan kalenterisi juuri sinulle sopivaksi.

Tarvitset työssä lastenohjaajan tai soveltuvan sosiaali- tai terveysalan tutkinnon, työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Reilu palkka

Meiltä saat 14,13 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Peräkkäisistä työvuoroista saat lisäksi siirtymäbonuksen tai kilometrikorvauksen, kun ainakin toinen työvuoroista sijaitsee Espoossa.

Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lapsiperheiden kotipalvelu -tehtävään!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä

24.6.2021 - 1.8.2021: Johanna Virtanen, rekrytointi, sosiaalipalvelut, johanna.virtanen@hoivanet.fi, 050 524 9880.

2.8. alkaen: Anna Forstén, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, anna.forsten@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ti ja to klo 10-13).

Lapsiperheiden kotipalvelussa yksi parhaimmista asioista on kokea kuuluvansa asiakkaiden perheisiin. Katso videolta Pauliinan ja Tiian mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!