Lastenhoitaja lapsiperheiden kotipalveluun Ouluun!

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – Oulu

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hoivanet etsii nyt lastenhoitajia lapsiperheiden kotipalveluun Ouluun!

Työ lapsiperheiden kotipalvelussa Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelussa pidät huolta asiakasperheidemme lapsista, pääset esimerkiksi leikkimään, ulkoilemaan ja viettämään rauhallisia koti-iltoja ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työnkuva voi sisältää myös muutamia kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä, mutta ei kuitenkaan siivousta.

Työvuorot ovat pituudeltaan noin 2-4 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 7-21 välille ja lauantaisin klo 8-18 välille, mutta pääset itse suunnittelemaan kalenterisi juuri sinulle sopivaksi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheiden omissa kodeissa.

Sovellut työtehtävään, jos sinulta löytyy:

  • Sosiaali-, ja terveys-, kasvatus-, tai ohjausalan ammatti- tai perustutkinto tai vastaava tutkinto. Lisäksi hyväksytään kotityöpalveluntyöntekijä, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto kotityöpalveluiden osaamisalana tai vastaava ammattitutkinto.
  • Voimassa oleva hygieniapassi,
  • työkokemusta lastenhoidosta,
  • oma-aloitteinen asenne ja
  • riittävä suomen kielen taito.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen. Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Palkkaus ja edut

Meiltä saat 14,13€/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi OULU - Lapsiperheiden kotipalvelu -tehtävään pian:

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Johanna Virtanen, rekrytointi, sosiaalipalvelut, johanna.virtanen@hoivanet.fi, 050 524 9880.

Lapsiperheiden kotipalvelussa jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Katso videolta Elinan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!