Lastenhoitaja sairaan lapsen hoitoon

YKSITYINEN LASTENHOITO – pääkaupunkiseutu

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Haussa lastenhoitaja sairaan lapsen hoitoon!

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hei sinä lastenhoidon osaaja! Tarvitsemme sinua sairaan lapsen hoidon keikkatyöhön.

Sairaan lapsen kotihoidossa saat kokea auttamisen iloa sekä merkityksellisyyden ja onnistumisen tunteita. Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Hoidat asiakasperheemme lasta hänen ollessaan kipeä tai toipilaana. Työpäiväsi onkin usein rauhallinen riippuen lapsen voinnista ja jaksamisesta. Hoitajamme eivät tee lastenhoitotyötä, mikäli perheessä on tarttuvia virustauteja kuten noro-, adeno-, rotavirus tai salmonella. Lapsilta, joiden oireet sopivat koronavirukseen, vaadimme ennen hoitoa negatiivisen koronatestituloksen.

Työ on keikkatyötä ja voit tehdä sitä joustavasti oman aikataulusi mukaan sen pituisen ajanjakson, kun sinulle sopii. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti noin 7-8 tuntia ja ajoittuvat arkisin klo 7-18 välille. Työ tapahtuu asiakasperheiden kotona.

Palkka on 12,85 €/h + yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Lisäksi maksamme nopeista (alle 24h työvuoron alkuun) vastaan otetuista työvuoroista äkkilähtöbonuksen 9,17€/työvuoro sekä etäisyysbonuksen 9,17€ / alkava 15km (etäisyys lasketaan linnuntietä kotioveltasi asiakkaan ovelle) / työvuoro. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu.

Edellytykset sairaan lapsen hoidossa työskentelyyn

  • Tarvitset työssä aiempaa työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon.
  • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
  • Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja mielellään 1-2 suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
  • Arvostamme valmiutta lähteä keikalle nopeallakin aikataululla ja vastaanottaa koko päivän työkeikkoja sekä halukkuutta liikkua laajasti. Oma auto on iso plussa ja helpottaa työskentelyäsi.

Hae mukaan tekemään joustavaa lastenhoitotyötä ihanien lasten parissa. Meillä sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti!

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi Sairaan lapsen hoito-tehtävään mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Johanna Virtanen, rekrytointi, sosiaalipalvelut, johanna.virtanen@hoivanet.fi, 050 524 9880.

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!