Lastenhoitaja koko/osapäiväiseen keikkatyöhön

YKSITYINEN LASTENHOITO | KEIKKATYÖ – TAMPERE

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii nyt uusia lastenhoitajia keikkatyöhön Tampereelle!

Meillä saat joustavan työmahdollisuuden, kiitosta työstäsi ja opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä. Pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Tarvitset työssä aiempaa työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Arvostamme halukkuutta liikkua laajasti Tampereen alueella.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen. Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä.

Reilu palkka

Meiltä saat 11,50 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa ja tarjoamme joustavasti ammattitaitoista lastenhoitoapua

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Kohtaamme jokaisen perheen ja lapsen ainutlaatuisena. Asiakasperheemme voivat tilata lastenhoitajan kertaluontoiseen tai säännölliseen tarpeeseen. Tilauksen voi tehdä netissä joustavasti vuorokauden ympäri.

Työn arvostus ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lastenhoitajana saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Lastenhoitajana pidät huolta asiakasperheidemme lapsista arjessa ja/tai juhlassa. Pääset esimerkiksi leikkimään, ulkoilemaan, askartelemaan ja viettämään rauhallisia koti-iltoja ihanien lasten kanssa. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja hyvinvointia.

Työ on kivaa ja monimuotoista. Saat mennä erilaisiin perheisiin ja nähdä erilaisia ihmisiä, toimintatapoja ja kulttuureja.

Työvuorot ajoittuvat pääosin ma-la klo 7-22 välille ja ovat pituudeltaan noin 3-9 tuntia. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheiden omissa kodeissa.

Keikkaluonteinen työ on joustavaa ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toiseksi työksi osa-aikaisen työn oheen. Käytössäsi on kätevä puhelimessa toimiva keikkojen varausjärjestelmä, josta pystyt helposti valitsemaan työajat, jotka sopivat sinulle.

Hae mukaan tekemään joustavaa lastenhoitotyötä ihanien lasten parissa. Meillä sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti!

Lähetä hakemuksesi Lastenhoitaja keikkatyöhön -tehtävään 9.3.2020 mennessä:

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Minna Isotalus, minna.isotalus@hoivanet.fi, 050 527 6792

Opiskelijana mä tykkään siitä kuinka joustavasti Hoivanetilla voi tehdä töitä. Katso videolta Rebeccan mietteet työstä:

Perheissä, joissa mä työskentelen arvostetaan mun työpanosta aidosti. Katso videolta Vernan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!