Sosiaaliohjaaja perhetyöhön

SOSIAALIPALVELUT | KEIKKATYÖ – ESPOO

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii nyt uusia sosiaaliohjaajia keikkaluonteiseen perhetyöhön Espooseen!

Työ perhetyössä Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset laajentamaan ammattitaitoa monipuolisesti erilaisissa tilanteissa, eri ikäisten lasten ja haasteiden parissa.

Perhetyössä tuet vanhempia lasten hoidossa ja kasvatuksessa. Ohjaat vanhempia hyvään vuorovaikutukseen lapsen kanssa keskustelujen ja mallintamisen avulla ja tarvittaessa avustat haasteellisissa kasvatustilanteissa.Perhetyössä on tärkeää tehdä lapsi näkyväksi vanhemmalle, jos vanhemmalla on paljon omia haasteita.

Työ on keikkaluonteista. Työvuorot ovat pituudeltaan 1,5-2 tuntia ja ajoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 15-21 välille. Voit tehdä töitä joustavasti 1-5 iltana viikossa yhden tai kaksi työvuoroa illassa. Peräkkäiset työvuorot pyritään järj estämään niin, että asiakasperheet sijaitsevat lähellä toisiaan.

Koulutukseltasi sinun tulee olla vähintään sosionomi(AMK), yhteisöpedagogi (AMK) tai omaat muun vastaavan tutkinnon (esim. sosiaalikasvattaja). Lisäksi tarvitset työkokemusta lapsiperheiden parissa työskentelystä, itsenäisen työotteen ja sujuvan suomen kielen taidon.

Sinulla tulee olla myös kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa ja puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisäksi toivomme valmiutta käydä saman asiakasperheen luona kerran viikossa (1,5-2 tuntia) kolmen kuukauden ajan. Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa eri puolella Espoota tai etänä. Arvostamme halukkuutta liikkua laajasti koko Espoon alueella.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen. Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Palkkaus

Meiltä saat 14,67 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Peräkkäisistä työvuoroista saat lisäksi siirtymäbonuksen tai kilometrikorvauksen. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Perhetyön avulla tuemme asiakasperheidemme ja heidän lastensa hyvinvointia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Tavoitteena on edistää lapsiperheiden itsenäistä toimintakykyä ja lisätä perheiden elämänhallintaa. Samalla vahvistetaan vanhemmuutta ja tuetaan lapsen tasapainoista kasvua ja kehitystä.

Tuotamme varhaisen tuen perhetyötä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Perhetyössä saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona. Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta.

Joustava työ sopii erinomaisesti sinulle jos haluat tehdä töitä osapäiväisesti, ansaita lisätienestejä tai ylläpitää oman alan ammattitaitoa keikkatyön avulla.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Perhetyö -tehtävään pian!

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Anna Forstén, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, anna.forsten@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma-to klo 10-13).

Perhetyössä yksi parhaimmista asioista on kokea kuuluvansa asiakkaiden perheisiin. Katso videolta Pauliinan ja Tiian mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!