Lastenhoitaja sairaan lapsen hoitoon

YKSITYINEN LASTENHOITO | KEIKKATYÖ – HELSINKI, ESPOO, VANTAA

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii nyt uusia lastenhoitajia sairaan lapsen kotihoitoon pääkaupunkiseudulle!

Työ sairaan lapsen kotihoidossa Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Meillä saat joustavan työmahdollisuuden, kiitosta työstäsi ja opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä. Pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Tarvitset työssä aiempaa työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Arvostamme valmiutta lähteä keikalle nopeallakin aikataululla ja vastaanottaa kokopäivän työkeikkoja sekä halukkuutta liikkua laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen. Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä.

Reilu palkka

Meiltä saat 12,50 €/h ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa ja ratkaisemme hetken ajan mahdottomiltakin tuntuvat yhtälöt

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Sairaan lapsen hoito on palvelumme yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen vaihtoehdon kotiin jäämiselle kun lapsi on sairas tai toipilaana. Vanhempi voi tilata meiltä ammattitaitoisen lastenhoitajan itse lyhyelläkin varoitusajalla ja mennä töihin luottavaisin mielin tietäen, että heidän rakkaimpansa on hyvissä käsissä.

Työn arvostus ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Sairaan lapsen kotihoidossa saat kokea auttamisen iloa sekä merkityksellisyyden ja onnistumisen tunteita. Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Sairaan lapsen kotihoidossa pidät huolta asiakasperheemme lapsesta hänen ollessaan kipeä tai toipilaana. Hoitajamme eivät tee lastenhoitotyötä, mikäli perheessä on tarttuvia virustauteja kuten noro-virus, adeno-virus, rota-virus, salmonella.

Työpäiväsi on usein rauhallinen riippuen lapsen voinnista ja jaksamisesta. Pääset esimerkiksi leikkimään, askartelemaan, pelaamaan lautapelejä ja silittelemään pikkusairastajan hiuksia. Samalla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja hyvinvointia.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti noin 8 tuntia ja ajoittuvat arkisin klo 7-18 välille. Työtä tehdään asiakasperheiden omissa kodeissa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Keikkaluonteinen työ on joustavaa ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toiseksi työksi osa-aikaisen työn oheen. Käytössäsi on kätevä puhelimessa toimiva keikkojen varausjärjestelmä, josta pystyt helposti valitsemaan työajat, jotka sopivat sinulle.

Hae mukaan tekemään joustavaa lastenhoitotyötä ihanien lasten parissa. Meillä sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti!

Lähetä hakemuksesi Lastenhoitaja sairaan lapsen hoitoon -tehtävään 10.2.2020 mennessä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Minna Isotalus, minna.isotalus@hoivanet.fi, 050 527 6792

Opiskelijana mä tykkään siitä kuinka joustavasti Hoivanetilla voi tehdä töitä. Katso videolta Rebeccan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!