Vakituinen lastenhoitaja yksityisperheeseen

YKSITYINEN LASTENHOITO | KOKOPÄIVÄTYÖ – HELSINKI

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Hei sinä lastenhoidon osaaja. Sinua tarvitaan!

Etsimme nyt uusia lastenhoitajia kokopäiväiseen työhön Helsinkiin. Työssäsi pidät huolta asiakasperheemme päiväkoti-ikäisistä lapsista, jotta vanhemmat voivat tehdä töitä myös koronavirusepidemian aikana.

Kiinnostuitko?

Hae meille pikaisesti Vakituinen lastenhoitaja -tehtävään!

  • Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää alustavasti ainakin juhannukseen asti.
  • Työtä on tarjolla pääsääntöisesti 6-8h päivässä ma-pe klo 7-18 välillä.
  • Hoidat pääsääntöisesti vain yhden perheen lasta/lapsia. Työ tapahtuu asiakasperheen kotona Helsingissä.
  • Hoidat vain täysin terveitä lapsia. Jos lapsella ilmenee vähäisiäkin hengitystieoireita (nuha, yskä, hengenahdistus, kuume) lastenhoito perutaan.
  • Palkka on 11,50 €/h + yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset lisät. Työssäsi olet tapaturmavakuutettu.
  • Nopea työllistyminen.

Halutessasi voit jatkaa meillä keikkatöissä myös koronavirusepidemian jälkeen - tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kasvattaa osaamistasi!

Edellytykset

Tarvitset työssäsi aiempaa työkokemusta lastenhoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Työn arvostus ja joustavuus

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Kohtaamme jokaisen perheen ja lapsen ainutlaatuisena.

Olemme uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lastenhoitajana saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita. Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona.

Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Hae mukaan tekemään lastenhoitotyötä ihanien lasten parissa. Meillä ja asiakasperheissämme sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti!

Lähetä hakemuksesi Vakituinen lastenhoitaja -tehtävään mahdollisimman pian.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Marija Ijäs, marija.ijas@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma-pe klo 9-16).

Perheissä, joissa mä työskentelen arvostetaan mun työpanosta aidosti. Katso videolta Vernan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!