Yrityksen synty

Hoivanet syntyi, kun turvaverkko petti

Hoivanet syntyi vuonna 2007, kun kaksospoikien vanhempien Niina ja Petri Kuurman turvaverkko petti; oli pienet lapset ja paljon töitä. Järjestelykyky ja luovuus saivat arjen sujumaan, kunnes luotettava lastenhoitaja muutti toiselle paikkakunnalle. Heräsi ajatus 24/7 avoinna olevasta verkkopalvelusta, joka toimisi perheille helposti tavoitettavana luotettavien ihmisten turvaverkkona. Syntyi Hoivanet.


Minnan tarina

Hoivanet syntyi, kun turvaverkko petti

Unelmasta lapsiperheiden palvelutaloksi

Hoivanetin toimitusjohtaja Minna Isotalus kertoo omakohtaisen tarinansa siitä, mikä motivoi häntä kehittämään Hoivanetistä Suomen parasta lapsiperheiden palvelutaloa:

”Ryhdyin yrittäjäksi ja Hoivanetin toimitusjohtajaksi keväällä 2015. Tuolloin 8- ja 5-vuotiaiden poikien äitinä, lasten hyvinvoinnista ja kasvatuksesta kiinnostuneena vanhempana ja työhöni intohimolla suhtautuvana ammattilaisena olin kerryttänyt vinon pinon ideoita siitä, millaisia palveluja perheet tarvitsisivat avukseen.

Lasten ollessa pieniä päivähoitoon hakeutuminen tuntui muistuttavan salatiedettä, jossa tiedon murusia hyvistä hoitopaikoista metsästettiin hiekkalaatikon reunalla. Halusin pojilleni pienen ryhmän ja pysyvän hoitajan. Toivoin myös joustavuutta aikatauluihin. Koska kunnallisia vaihtoehtoja ei ollut, päädyin pyörittämään hoitoryhmää omassa kodissamme. Loistava ratkaisu niin lapsille kuin aikuisille, mutta työlästä minulle. Mietin jo tuolloin, miksei kukaan tarjoa laadukasta kodeissa tapahtuvaa varhaiskasvatusta perheen pienimmille. Nämä kokemukset toimivat katalyyttinä yrittäjäpolulle siirtymiseen.

Perheet ansaitsevat parempaa palvelua ja uusia raikkaita toimintamalleja – oman lapsiperheiden palvelutalon!”

Minna Isotalus
toimitusjohtaja ja yrittäjä
Hoivanet Oy