Hoitajamme

Työskentely Hoivanetilla on joustavaa. Työntekijämme päättävät itse, milloin he ovat käytettävissä. Kaikki työntekijämme käyvät läpi kolmivaiheisen rekrytointiprosessin, jossa tarkistamme referenssit ja rikosrekisteriotteen (rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukaisesti). Kaikki hoitajamme saavat kaksiosaisen perehdytyksen tehtäviinsä ennen työn aloitusta. Koulutamme myös hoitajiamme ja kannustamme eteenpäin omalla ammatillisella polullaan. Hoitajia sitoo vaitiolovelvollisuus.

Edellytämme kaikilta hoitajiltamme aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja/tai perheiden kanssa työskentelystä, riippuen työtehtävästä. Kaikki hoitajamme ovat vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Sosiaalipalveluissa työskentelevät hoitajamme ovat asianmukaisen tutkinnon omaavia luotettavia sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia.

 

 

 


Lastenhoitaja Nina kertoo työstään

Neljä vuotta Hoivanetissä työskennellyt Nina kertoo työstään lastenhoitajana. Hänelle lastenhoitotyö merkitsee antoisaa vaihtelua opinnoille. Nina iloitsee mahdollisuudesta yhdistää työ ja opinnot toisiinsa joustavasti.


Perhepäivähoitaja Henna kertoo työstään

Kolmiperhepäivähoitajana työskentelevä Henna kertoo, millaiselta hänen arkensa kolmiperhepäivähoitoon osallistuvien lasten kanssa näyttää. Henna rakastaa lukemista ja iloitsee siitä, että lukemisella on vankka rooli myös Hoivanetin varhaiskasvatusohjelmassa. Loru- ja satuhetket lasten kanssa ovat päivän kohokohtia.