Hoitajamme

Hoitajamme ovat luotettavia sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia. Hoitajamme työskentelevät perheiden ja yritysten kanssa erilaisissa tehtävissä ja saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Koulutamme myös hoitajiamme ja kannustamme eteenpäin omalla ammatillisella polullaan.

Työskentely Hoivanetilla on joustavaa. Työntekijämme päättävät itse, milloin olevat käytettävissä. Kaikki työntekijämme käyvät läpi kolmevaiheisen rekrytointiprosessin, jossa tarkistamme referenssit ja rikosrekisteriotteen. Lisäksi hoitajia sitoo  vaitiolovelvollisuus.


Lastenhoitaja Nina kertoo työstään

Neljä vuotta Hoivanetissä työskennellyt Nina kertoo työstään lastenhoitajana. Hänelle lastenhoitotyö merkitsee antoisaa vaihtelua opinnoille. Nina iloitsee mahdollisuudesta yhdistää työ ja opinnot toisiinsa joustavasti.


Perhepäivähoitaja Henna kertoo työstään

Kolmiperhepäivähoitajana työskentelevä Henna kertoo, millaiselta hänen arkensa kolmiperhepäivähoitoon osallistuvien lasten kanssa näyttää. Henna rakastaa lukemista ja iloitsee siitä, että lukemisella on vankka rooli myös Hoivanetin varhaiskasvatusohjelmassa. Loru- ja satuhetket lasten kanssa ovat päivän kohokohtia.