Vakituinen kokopäivätyö: Lähihoitaja erityislapsikokemuksella

SOSIAALIPALVELUT | KOKOAIKATYÖ – ESPOO

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖPAIKKAKUVAUS

Hoivanet etsii nyt vakituiseen työhön lapsiperheiden kotipalveluun lastenohjaajaa, lähihoitajaa tai sosionomia, jolla on kokemusta erityislasten hoidosta kotiympäristössä! Työ sijaitsee Espoossa asiakasperheiden kotona.

Työ lapsiperheiden kotipalvelussa Hoivanetilla antaa sinulle perustan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Meillä saat henkilökohtaisen suhteen asiakasperheisiin ja kiitosta työstäsi, opit kohtaamaan monenlaisia ihmisiä ja pääset kerryttämään kokemusta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä.

Tarvitset työssä lastenohjaajan tai soveltuvan sosiaali- tai terveysalan koulutuksen, työkokemusta erityislasten hoidosta, oma-aloitteisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon. Nepsy-koulutus ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinulla tulee olla myös puhdas rikostaustan lasten kanssa toimimiseen ja kaksi suosittelijaa aiemmista työsuhteista lasten parissa. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Miksi sinun kannattaa tulla Hoivanetille?

Kattava perehdytys ja esimiehen tuki

Kattavalla perehdytyksellä ja ensiapukoulutuksella varmistamme, että sinulla on hyvät edellytykset työn aloittamiseen.

Arjessa rinnallasi kulkee esimies, joka on aina puhelinsoiton päässä. Työkavereiden kanssa ajatuksia voit jakaa vapaamuotoisesti fb-ryhmässä. Osaamisesi kehittymisestä huolehdimme koulutuksilla.

Reilu palkka

Meiltä saat Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisen kuukausipalkan + kokemuslisät ja erityslapsiosaamiseen liittyvän lisän.

Työssäsi olet tapaturmavakuutettu ja voit tarvittaessa hyödyntää yksityistä työterveyshuoltoa.

Teemme perheiden arjesta helpompaa yhdessä kuntien kanssa

Hoivanet on olemassa helpottaakseen lapsiperheiden arkea erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa edustat sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka tukee perheitä arjessa selviytymisessä, ja jonka avulla perhe tulee kuulluksi ja autetuksi juuri sillä hetkellä kun heidän elämäntilanteensa sitä vaatii.

Työn merkityksellisyys ja joustavuus

Hoivanet on uudenaikainen yritys, jossa on freesi ote ja homma toimii. Hyvä fiilis, avuliaat ja ystävälliset kollegat toimistolla ja tsemppiviestit siivittävät tekemistä. Lapsiperheiden kotipalvelussa saat kokea merkityksellisyyden, innostumisen ja onnistumisen tunteita.

Sinua ja työtäsi arvostetaan aidosti niin meillä toimistolla kuin asiakasperheidenkin luona. Kirsikkana kakun päälle saat hyvästä työstä usein tunnustusta asiakaspalvelusta, esimieheltä, asiakasperheen vanhemmilta tai lapselta. Voi olla, että sinua kutsutaan jopa enkeliksi.

Lapsiperheiden kotipalvelussa pääset pitämään huolta ihanista erityislapsista ja ohjaamaan vanhempia siinä, kuinka he voivat parhaiten toimia lapsensa kanssa. Lapsella voi olla esimerkiksi autismi, asperger, ADHD, liikuntarajoite tai kehitysviivästymä tai hän voi olla syöpäpotilas. Voit hakea työpaikkaa, vaikka sinulla olisi kokemusta vain osasta yllämainituista.

Työsi avulla tuet perheiden arjen sujuvuutta ja vanhempien jaksamista konkreettisesti, ja autat näin ehkäisemään ja helpottamaan lasten ja perheiden pulmia mahdollisimman varhain.

Työnkuva voi sisältää myös muutamia kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä, mutta ei kuitenkaan siivousta. Työ on välillä haastavaa, mutta todella palkitsevaa.

Työvuorot ajoittuvat maanantaista perjantaihin ja päivien pituus vaihtelee. Työaika voi olla esim. klo 9-16, 12-21, 9-20 tai 9-13. Iltavuoro on 2-3 päivänä viikossa, jolloin työaika on 7-10 tuntia ja työpäivä päättyy klo 20 tai 21. Vastaavasti työviikkoon tulee yksi lyhyempi työpäivä esim. pe vuoro voi olla lyhyempi tai maanantai päivä alkaa myöhemmin. Sovimme tarkat työajat aina yhdessä työntekijän kanssa.

Hae mukaan tekemään tärkeätä ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa!

Lähetä hakemuksesi Lähihoitaja erityislapsikokemuksella -tehtävään 10.2.2020 mennessä:

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä
Marija Ijäs, Palvelupäällikkö, sosiaalipalvelut, marija.ijas@hoivanet.fi, 045 145 5947 (ma-pe klo 9-16).

Lapsiperheiden kotipalvelussa jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Katso videolta Elinan mietteet työstä:

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!