Lomaleiri työpaikalla

Lomaleiri työpaikalla

Lasten lomaleiri vanhempien työpaikalla – vaihtoehto ”lomaleiripalapeliin”

Me tiedämme minkälaista palapeliä alakouluikäisten lasten lomien ja vanhempien työaikataulujen yhteensovittaminen voi olla. Meillä on siihen ratkaisu! Hoivanet lomaleiri 7–10-vuotiaille lapsille vanhempien työpaikalla. Leirillä on monipuolista loma-ohjelmaa Hoivanetin luotettavien ja ammattitaitoisten lastenhoitajien ohjauksessa.

Miksi valita Hoivanetin lomaleiri?

 • Ratkaisee perhe-arjen organisoinnin ala-asteikäisten lasten lomajärjestelyjen osalta. Ei päivittäistä lasten kuskaamista leireille, ei tarvetta lyhentää työpäivää.
 • Vanhemmat pystyvät keskittymään työhönsä ja lapsille on helposti tarjolla kivaa lomatekemistä.
 • Lomaleiri -palvelumme on edelläkävijäyritysten konkreettinen työkalu lapsiperheellisten työntekijöiden tukemiseen ja sitouttamiseen. Työantajan tarjoamaa apua perhearjen pyörittämiseen arvostetaan.

”Täällä on vaan niinku kivaa. Antaisin tälle arvosanaksi 10.”

Lomaleiriläinen

Helppo ja joustava valinta

Lomaleiri on sinulle “avaimet käteen”-palvelu - luotettava ja helppo valinta, jossa Hoivanet vastaa leirin suunnittelusta ja toteutuksesta.

 • Hoidamme ilmoittautumiset ja viestinnän vanhempien kanssa.
 • Tarkastamme tilat ja varustamme ne leirikäyttöön soveltuviksi.
 • Tapaturmavakuutamme lapset.
 • Hoidamme sijaisjärjestelyt sairastapausten yllättäessä.

Hoivanetin kesäleiri räätälöidään yrityskohtaisesti ja se on saatavilla yhdeksi tai useammaksi viikoksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lomaleiristä työpaikalla

Lomaleirit ovat pääsääntöisesti 7–10-vuotiaille lapsille, joilla on pitkä kesäloma ja jotka ovat vielä liian pieniä ollakseen pitkiä aikoja yksin kotona. Leirien ikähaarukkaa voi muokata tarpeen mukaan.

Hoivanetin toteuttamat leiripäivät järjestetään yleensä asiakasyrityksen tiloissa. Lapsiryhmän koosta riippuen kesäleiriin tarvitaan 1-2 isoa n. 6-10 henkilön neuvotteluhuonetta tai kokoustilaa. Lisäksi ulkoilemme paljon ja hyödynnämme lähialueen puistoja ja ulkoilualueita. Leiriin voidaan sisällyttää myös retki- ja vierailupäiviä eri kohteisiin.

Hintaan vaikuttaa leiripäivien lukuumäärä ja pituus, osallistujien lukumäärä sekä se sisältääkö leiri lounaan tai retkipäivän maksulliseen kohteeseen kuten Heureka tai Superpark. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Työnantaja voi halutessaan maksaa koko lomaleirin, tarjota sitä henkilöstöetuna ja tukea näin työntekijöitä työn ja perhearjen yhdistämisessä. Tällöin kesäleiri on yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava henkilöstöetu. Toinen vaihtoehto on, että kulut jaetaan yrityksen ja työntekijöiden kesken. Leiri on mahdollista järjestää myös niin, että lasten vanhemmat maksavat leiristä osallistumismaksun, jolloin leiristä ei aiheudu mitään kustannuksia yritykselle itselleen.

Lomaleirit räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yleensä loma-ajan leirit ovat yleisimmin 1–2 viikon mittaisia, mutta meiltä saat lomaleirin joustavasti myös muun pituisiin tarpeisiin.

Leiripäivien kesto on yleisimmin noin 8 tuntia (esim. klo 8–16 tai 9–17). Kellonajat ja leiripäivän pituus päätetään yrityksen toiveiden ja vanhempien työpäivän aikataulun mukaan.

Leirillä on monipuolista kivaa lomaohjelmaa Hoivanetin luotettavien ja ammattitaitoisten lastenhoitajien ohjauksessa. Luvassa on paljon ulkoilua ja lähialueen lasten ilmaisen kulttuuri- ja liikuntatarjonnan hyödyntämistä sekä askartelua, pelejä ja leikkejä sisätiloissa. Leiriin on mahdollista sisällyttää myös retkipäivä maksulliseen kohteeseen kuten Heureka tai Superpark.

Hoivanet vastaa leiriohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Halutessanne yritys voi luoda ohjelmasisältöä myös itse esim. vanhempien työhön tai tiloihin tutustuminen tai yhteinen työpaja.

Lomaleirin lounasruokailu tapahtuu normaalisti yrityksen tiloissa sijaitsevassa henkilöstöravintolassa tai lähialueen ravintolassa. Vaihtoehtona on myös tilata lounaat yhteistyökumppanimme kautta tai ottaa oma lounas mukaan.

Tunnelmia Hoivanetin lomaleiriltä työpaikalla

Haluatko saada lisätietoja palveluistamme yrityksille?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

  Tai ota yhteyttä niin kerron lisää.

   

  Minna Isotalus
  Toimitusjohtaja, yrittäjä
  Hoivanet Oy

  minna.isotalus@hoivanet.fi
  050 527 6792