Lasten- ja kodinhoitopalvelut perheille

Näin voimme auttaa perhettäsi

Helposti 24/7 saavutettavat palvelumme ja monipuolinen, perheiden arkisiin tarpeisiin perustuva tuoteportfoliomme takaavat sen, että perheesi saa joustavasti ammattitaitoista apua arjen haasteisiin. Hoivanet kohtaa jokaisen perheen ja lapsen ainutlaatuisena - ”kodissa kodin tavalla”.

Lastenhoito

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi. Meillä voit tutustua hoitajien kuvallisiin esittelyihin, tilata ammattitaitoisen lastenhoitajan kotiin netissä 24/7. Hoitajan voi tilata niin kotiin, työpaikalle kuin juhliin.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Ammattitaitoiset ja 24/7 päivystävät lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Konkreettista apua lapsiperheen arjen tukemiseen, esim. lasten- ja kodinhoitoon liittyen. Voit hakea tukea kunnan myöntämällä palvelusetelillä muuttuvissa tai haastavissa elämäntilanteissa.

Kodinhoito

Tuomme helpotusta erilaisiin arkisiin kodin askareisiin. Siivousta, pyykinpesua tai lastenhoitoa – sinä päätät palvelun sisällön.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitoa tehdään usein sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan läheistä, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.