Lastenhoitopalvelut perheille

Näin voimme auttaa perhettäsi

Meiltä saat ammattitaitoista lastenhoitoapua erilaisiin tarpeisiin normaalisti myös korona-aikana. Tartuntariskin minimoimiseksi hoidamme koronavirustartuntaan viittavia oireita potevia lapsia vain negatiivisen koronavirustestin myötä. Lastenhoito tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ulkona. Jatkuvaan tarpeeseen saat meiltä halutessasi vakituisen lastenhoitajan.

Lastenhoitaja

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi. Voit varata lastenhoitajan kotiisi soittamalla asiakaspalveluumme 010 274 4500, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoivanet@hoivanet.fi tai tekstiviestitse numerosta +35845 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21). Lue lisää lastenhoidosta ja katso kuinka minimoimme tartuntariskin korona-aikana.

Vakituinen lastenhoitaja

Saisiko olla vakituinen lastenhoitaja vaihtoehtona päivähoidolle tai työ- ja perhearkea helpottamaan? Omassa kodissa tai ulkoillen tapahtuva osa- tai kokopäiväinen lastenhoito 1-5 päivänä viikossa. Minimi hoitoaika 3 tuntia/kerta.

Haluatko tarjota lastenhoitoapua työntekijöillesi korona-aikana? Katso Terveen lapsen hoitopalvelu yrityksille tai ota yhteyttä.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Hoitaja sairastuneelle lapselle

Ratkaisemme hetken ajan mahdottomiltakin tuntuvat yhtälöt. Ammattitaitoiset lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä. Lue lisää sairaan lapsen hoidosta ja katso kuinka minimoimme tartuntariskin.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Konkreettista apua lapsiperheen arjen tukemiseen, esim. lasten- ja kodinhoitoon liittyen on saatavilla normaalisti myös korona-aikana. Voit hakea tukea kunnan myöntämällä palvelusetelillä muuttuvissa tai vaikeissa elämäntilanteissa. Minimi käyntiaika on 3 tuntia/kerta.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitoa tehdään usein suurella sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan läheistä, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.