Lasten- ja kodinhoitopalvelut perheille

Näin voimme auttaa perhettäsi

Helposti 24/7 saavutettavat palvelumme ja monipuolinen, perheiden arkisiin tarpeisiin perustuva tuoteportfoliomme takaavat sen, että perheesi saa joustavasti ammattitaitoista apua arjen haasteisiin. Hoivanet kohtaa jokaisen perheen ja lapsen ainutlaatuisena - ”kodissa kodin tavalla”.

Lastenhoito

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi. Voit tilata hoitajan verkossa 24/7 niin kotiin, työpaikalle kuin vaikkapa juhliin. Pidämme huolta myös sairaasta lapsesta.

Kodinhoito

Tuomme helpotusta erilaisiin arkisiin kodin askareisiin. Siivousta, pyykinpesua tai lastenhoitoa – sinä päätät palvelun sisällön.

Hoivanet Kids Park

Laadukas ja luotettava varahoitopaikka 1–6-vuotiaille Helsingin keskustassa. Lasten kuunnellessa iki-ihania satuklassikoita tarinataulun äärelle voit käydä vaikka elokuvissa, hieronnassa tai tehdä ostoksia rauhassa.

Perhepäivähoito

Alle 4-vuotiaille suunnattu lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy kodinomainen ympäristö, laadukas hoito ja pieni ryhmä. Hoito tapahtuu perheiden kodeissa. Hoivanet huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä

Lapsiperheiden kotipalvelu

Konkreettista apua lapsiperheen arjen tukemiseen, esim. lasten- ja kodinhoitoon liittyen. Voit hakea tukea kunnan myöntämällä palvelusetelillä muuttuvissa tai haastavissa elämäntilanteissa.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitoa tehdään usein sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan läheistä, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.