Lastenhoitopalvelut perheille

Näin voimme auttaa perhettäsi

Helposti 24/7 saavutettavat palvelumme ja monipuolinen, perheiden arkisiin tarpeisiin perustuva tuoteportfoliomme takaavat sen, että perheesi saa joustavasti ammattitaitoista apua arjen haasteisiin. Hoivanet kohtaa jokaisen perheen ja lapsen ainutlaatuisena - ”kodissa kodin tavalla”.

Lastenhoitaja

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi. Meillä voit tutustua hoitajien kuvallisiin esittelyihin, tilata ammattitaitoisen lastenhoitajan kotiin netissä 24/7. Minimi hoitoaika 3 tuntia/kerta. Hoitajan voi tilata niin kotiin, työpaikalle kuin juhliin.

Vakituinen lastenhoitaja

Saisiko olla vakituinen lastenhoitaja vaihtoehtona päiväkodille? Omassa kodissa tapahtuva osa- tai kokopäiväinen lastenhoito 1-5 päivänä viikossa. Minimi hoitoaika 3 tuntia/kerta. Vakituisen lastenhoitajan voi tilata myös yhdessä tuttavaperheen kanssa.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Ammattitaitoiset ja 24/7 päivystävät lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Minimi hoitoaika 3 tuntia/kerta.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Konkreettista apua lapsiperheen arjen tukemiseen, esim. lasten- ja kodinhoitoon liittyen. Voit hakea tukea kunnan myöntämällä palvelusetelillä muuttuvissa tai haastavissa elämäntilanteissa. Minimi käyntiaika on 3 tuntia/kerta.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitoa tehdään usein sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan läheistä, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.