Lastenhoitopalvelut perheille

Näin voimme auttaa perhettäsi korona-aikana

Meiltä saat ammattitaitoista lastenhoitoapua erilaisiin tarpeisiin normaalisti myös korona-aikana. Tartuntariskin minimoimiseksi hoidamme koronavirustartuntaan viittavia oireita potevia lapsia vain negatiivisen koronavirustestin myötä. Lastenhoito tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ulkona. Jatkuvaan tarpeeseen saat meiltä halutessasi vakituisen lastenhoitajan.

Lastenhoitaja

Luotettava ja ammattitaitoinen lastenhoitaja helpottaa arkeasi myös korona-aikana. Lastenhoito tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ulkona. Meillä voit tutustua hoitajien kuvallisiin esittelyihin ja tilata ammattitaitoisen lastenhoitajan kotiin netissä 24/7. Lue lisää lastenhoidosta ja katso kuinka minimoimme tartuntariskin.

Vakituinen lastenhoitaja

Saisiko olla vakituinen lastenhoitaja vaihtoehtona päivähoidolle tai työ- ja perhearkea helpottamaan? Omassa kodissa tai ulkoillen tapahtuva osa- tai kokopäiväinen lastenhoito 1-5 päivänä viikossa. Minimi hoitoaika 3 tuntia/kerta.

Haluatko tarjota lastenhoitoapua työntekijöillesi korona-aikana? Katso Terveen lapsen hoitopalvelu yrityksille tai ota yhteyttä.

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Ratkaisemme hetken ajan mahdottomiltakin tuntuvat yhtälöt. Ammattitaitoiset ja 24/7 päivystävät lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä. Lue lisää sairaan lapsen hoidosta ja katso kuinka minimoimme tartuntariskin.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Konkreettista apua lapsiperheen arjen tukemiseen, esim. lasten- ja kodinhoitoon liittyen on saatavilla normaalisti myös korona-aikana. Voit hakea tukea kunnan myöntämällä palvelusetelillä muuttuvissa tai vaikeissa elämäntilanteissa. Minimi käyntiaika on 3 tuntia/kerta.

Omaishoitajan sijaisuus

Omaishoitoa tehdään usein sydämellä, mutta se ei tee työstä kevyttä. Ammattitaitoinen hoitajamme tulee hoitamaan läheistä, jotta sinä saat aikaa palautua ja kerätä voimia.