Perheystävällisempi yritys?

Perheystävällisempi yritys?

Lastenhoitopalveluiden hyödyntäminen yleistyy kovaa vauhtia yrityksissä, joissa perhe ja työ nähdään toisiaan tukevia elämänalueina ja joissa näiden yhdistämistä halutaan edesauttaa.

Houkuttele ja sitouta parhaat osaajat

Parhaita osaajia houkutellaan nyt henkilöstöeduilla, joilla helpotetaan lapsiperheen arkea. Tee yrityksestäsi perheystävällinen ja kasvata kilpailukykyäsi.

Perheystävällisestä työpaikasta hyötyvät kaikki

Työhön ja perhe-elämään tarvitaan joustoa. Perheystävällisestä työpaikasta hyötyvät kaikki: työnantajat, työntekijät, heidän perheensä ja yhteiskunta.

Konkreettista apua työn ja perheen yhdistämiseen

Kun lapsi sairastuu ja työntekijä matkustaa paljon, saat meiltä konkreettista apua, jota arvostetaan. Työntekijälle se on verotonta etua, yritykselle vähemmän poissaoloa ja kasautuneita töitä.

Palvelumme yrityksille

Hoivanetin palvelut yrityksille ovat joustava, helppo ja kustannustehokas tapa löytää luotettava ja turvallinen lastenhoitaja kotiin, kun työntekijän lapsi sairastuu tai työntekijä matkustaa paljon. Työyhteisölle ja työnantajalle tämä tarkoittaa vähemmän poissaoloja, kasautuneita töitä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia. Investointi lastenhoitoon maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Palvelualueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Työntekijän lapsen sairastumisen ei täydy merkitä yritykselle arvokkaan resurssin jäämistä kotiin. Sairaan lapsen hoito on arvostettu työsuhde-etu, jolla työntekijäsi sairastava tai toipilaana oleva lapsi saa luotettavan hoitajan kotiin. Työntekijäsi voi huoletta antaa täyden panoksensa töiden etenemiselle, tietäen että hänen rakkaimpansa on hyvissä käsissä. Palvelu on työnantajan maksama työsuhde-etu ja kuluna yritykselle verovähennyskelpoinen.

Tilapäinen lastenhoito

Matkustavatko työntekijäsi paljon? Työnantajana voit tarjota työntekijän perheelle tilapäistä lastenhoitoapua, kun velvoitat työntekijää esimerkiksi matkustamaan tai osallistumaan iltakokouksiin. Palvelun maksaa yritys ja se on verotettava etu työntekijälle.

Pop-up lapsiparkki

Kun yrityksenne järjestää iltatapahtumia, koulutuspäiviä tai muita tapahtumia, lapsiparkki on hyvä tapa osoittaa, että työn ja perheen yhteensovittaminen voi olla vaivatonta. Hoivanetin lapsiparkki on joustava tapa järjestää mukavaa ohjelmaa lapsille työpaikalla tai tapahtumissa.

Hinnat

Lastenhoitopalvelut yrityksille perustuvat sopimukseen Hoivanetin ja yrityksen välillä. Sopimuksen tehnyt yritys maksaa palvelusta kuukausittain työntekijöidensä tilaamien tuntien ja tilausehtojen mukaisesti. Sopimuksessa ei ole minimituntimäärää, eikä kuukausimaksua. Hintoihin lisätään alv 24%.
Katso tarkempi hinnasto.

36,60 €/h

SAIRAAN LAPSEN HOITO

36,60 €/h ma-pe klo 06–18
42,50 €/h ma-pe klo 18-21
73,20 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton henkilöstöetu.

32,50 €/h

TILAPÄINEN LASTENHOITO

32,50 €/h ma-pe klo 06–18
37,50 €/h ma-pe klo 18-21
65,00 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

32,50 €/h

POP-UP LAPSIPARKKI

32,50 €/h ma-pe klo 06–18
37,50 €/h ma-pe klo 18-21
65,00 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

Näin tilaat palvelun

Hoidon järjestäminen on vaivatonta sekä työnantajalle että työntekijälle. Työntekijä varaa itse sopivan lastenhoitajan verkossa tai puhelimitse. Sopimuksen tehnyt yritys maksaa ainoastaan työntekijän tilaamista palveluista.

- Laadimme sopimuksen palveluista yrityksen ja Hoivanetin välillä.
- Yritys tiedottaa työntekijöitään palvelusta yhdessä Hoivanetin kanssa.
- Työntekijä rekisteröityy Hoivanetin käyttäjäksi ja tilaa palvelun itse verkossa tai puhelimitse.
- Hoivanet laskuttaa yritystä jälkikäteen tilattujen tuntien ja tilausehtojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

hoivanet@hoivanet.fi
arkisin klo 8-16 p: 010 422 2100