Lastenhoitoapua etätyöarkeen tai kesälomapalapeliin?

Meiltä saat lastenhoitoapua työntekijöillesi myös korona-aikana. Voit tarjota työntekijöillesi lastenhoitajan kotiin tai tilata lasten lomaleirin työpaikalle lomaleiripalapelia helpottamaan. Työntekijän tarjoama lastenhoito edesauttaa työntekoa ja työntekijöidesi jaksamista. Tartuntariskin minimoimiseksi meillä on eri hoitajapoolit terveen ja sairaan lapsen hoidolle ja lastenhoitajamme työskentelevät vain tuntiessaan itsensä täysin terveiksi. Lastenhoito tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ulkona. Lue lisää terveen lapsen hoitopalvelusta, sairaan lapsen hoitopalvelusta, lasten lomaleiristä työpaikalla tai ota yhteyttä.

Houkuttele ja sitouta parhaat osaajat

Parhaita osaajia houkutellaan nyt henkilöstöeduilla, joilla helpotetaan lapsiperheen arkea. Tee yrityksestäsi perheystävällinen ja kasvata kilpailukykyäsi.

Perheystävällisestä työpaikasta hyötyvät kaikki

Työhön ja perhe-elämään tarvitaan joustoa. Perheystävällisestä työpaikasta hyötyvät kaikki: työnantajat, työntekijät, heidän perheensä ja yhteiskunta.

Konkreettista apua työn ja perheen yhdistämiseen

Kun lapsi sairastuu ja työntekijä matkustaa paljon, saat meiltä konkreettista apua, jota arvostetaan. Työntekijälle se on verotonta etua, yritykselle vähemmän poissaoloa ja kasautuneita töitä.

Palvelumme yrityksille

Hoivanetin palvelut yrityksille ovat joustava, helppo ja kustannustehokas tapa löytää luotettava ja turvallinen lastenhoitaja kotiin, kun työntekijän lapsi sairastuu tai työntekijä matkustaa paljon. Työyhteisölle ja työnantajalle tämä tarkoittaa vähemmän poissaoloja, kasautuneita töitä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia. Investointi lastenhoitoon maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Palvelualueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

Terveen lapsen hoitopalvelu

Tarjoa työntekijöillesi lastenhoitoapua korona-aikana. Palvelun avulla mahdollistat avainhenkilöiden täyspainoisen työskentelyn myös etätyöarjen keskellä. Samalla edesautat työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia. Palvelun maksaa yritys ja se on verotettava etu työntekijälle. Lue lisää palvelusta

”Me ollaan saatu työnantajana kyllä valtavasti hyvää palautetta meidän ihmisiltä, että tää on ollut ihan arjen pelastaja.”
Laura Tero, Head of People, Gofore
Katso video ja lue asiakastarina

Lasten lomaleiri työpaikalla

Hoivanet tuo lasten lomaleirin vanhempien työpaikalle ja ratkaisee alakoululaisten lasten "lomaleiripalapelin". Lomaleiri on sinulle “avaimet käteen”-palvelu – luotettava ja helppo valinta. Leirillä on monipuolista loma-ohjelmaa Hoivanetin luotettavien ja ammattitaitoisten lastenhoitajien ohjauksessa. Lue lisää palvelusta

Hoivanet sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Työntekijän lapsen sairastumisen ei täydy merkitä yritykselle arvokkaan resurssin jäämistä kotiin. Sairaan lapsen hoito on arvostettu työsuhde-etu, jolla työntekijäsi sairastava tai toipilaana oleva lapsi saa luotettavan hoitajan kotiin. Tartuntariskin minimoimiseksi olemme jakaneet työntekijämme kahteen pooliin: sairaan lapsen hoitotyötä tekevät hoitajamme eivät työskentele terveissä perheissä.

Sairaan lapsen hoitopalvelu tuo säästöjä että on arvostettu työsuhde-etu perheellisille työntekijöille. Lue lisää palvelusta

Pop-up lapsiparkki

Kun yrityksenne järjestää iltatapahtumia, koulutuspäiviä tai muita tapahtumia, lapsiparkki on hyvä tapa osoittaa, että työn ja perheen yhteensovittaminen voi olla vaivatonta. Hoivanetin lapsiparkki on joustava tapa järjestää mukavaa ohjelmaa lapsille työpaikalla tai tapahtumissa.

Hinnat

Lastenhoitopalvelut yrityksille perustuvat sopimukseen Hoivanetin ja yrityksen välillä. Sopimuksen tehnyt yritys maksaa palvelusta kuukausittain työntekijöidensä tilaamien tuntien ja tilausehtojen mukaisesti. Sopimuksessa ei ole minimituntimäärää, eikä kuukausimaksua. Hintoihin lisätään alv 24%.
Katso tarkempi Hoivanet hinnasto yrityksille

32,50 €/h

TERVEEN LAPSEN HOITO

32,50 €/h ma-pe klo 06–18
37,50 €/h ma-pe klo 18-21
65,00 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

42,50 €/h

KORONA-AJAN SAIRAAN LAPSEN HOITO

42,50 €/h ma-pe klo 06–18
48,40 €/h ma-pe klo 18-21
85 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Hintaan lisätään 40€ työvälinekorvaus / työvuoro (sis. alv 24%). Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton henkilöstöetu.

36,60 €/h

SAIRAAN LAPSEN HOITO

36,60 €/h ma-pe klo 06–18
42,50 €/h ma-pe klo 18-21
73,20 €/h la, su, pyhät ja klo 21–06

Yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton henkilöstöetu.

Haluatko saada lisätietoja palveluistamme yrityksille?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tai ota yhteyttä niin kerron lisää.

 

Minna Isotalus
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Hoivanet Oy

minna.isotalus@hoivanet.fi
050 527 6792