Sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen hoito

Hoitaja sairastuneelle lapselle

Ratkaisemme hetken ajan mahdottomiltakin tuntuvat yhtälöt. Ammattitaitoiset lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Voit siis huoletta antaa täyden panoksen esim. töiden etenemiselle, tietäen että rakkaimpasi on hyvissä käsissä. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä.

Nettivarausjärjestelmämme poissa käytöstä 13.5. alkaen

Uudistamme toiminnanohjausjärjestelmämme ja tästä johtuen varausjärjestelmässämme on toistaiseksi käyttökatko. 

Varaa lastenhoitaja:
  • Soittamalla numeroon +358 (0)10 274 4500 (ma-pe klo 10-14, kesäaikana 23.5.-6.8.)
  • Tekstiviestillä numerosta +358 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 välisenä ja su-to iltaisin klo 18-21 välisenä aikana)
  • Sähköpostitse osoitteesta hoivanet@hoivanet.fi

Voit lähettää meille sähköpostia tai tekstiviestejä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta vastaamme niihin yllä mainittuina aikoina.

Olemme pahoillamme tästä muutoksesta aiheutuvasta epämukavuudesta ja pyydämme nöyrästi kärsivällisyyttä teiltä, hyvät asiakkaamme.  

Lastenhoitajan tilaaminen sairaalle lapselle

Sairaan lapsen hoidon voi tilata 13.5. alkaen asiakaspalvelumme kautta, tekstiviestitse numerosta +358 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21), tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hoivanet@hoivanet.fi. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

Voit tilata lastenhoidon sairaalle lapselle yksityisasiakkaana tai työnantajan kustantamana työsuhde-etuna mikäli työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sairaan lapsen hoitopalvelun sopimukset. Lue lisää palveluistamme yrityksille.

Uudistamme toiminnanohjausjärjestelmääme, ja tästä johtuen lastenhoitajan varaaminen tutun varauskalenterimme kautta ei onnistu toistaiseksi, 13.5. klo 16.o0 alkaen. Pahoittelemme tästä johtuvaa epämukavuutta.

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Arkisin klo 10-14 (kesäaikana 23.5.-6.8.)
Puhelin: 010 274 4500
Tekstiviesti: +358 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21) 
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 15,80€/h* (voimassa alkaen 1.2.2022)

*Hinta 60%:n (2022) kotitalousvähennyksen jälkeen (39,50€/h ennen kotitalousvähennystä). Katso kaikki hinnat ja ehdot.

Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairastapaukset. Poikkeuksia ovat virustaudit kuten noro-virus, adeno-virus, rota-virus ja salmonella niiden suuren tartuntariskin vuoksi. Lapsilta, joiden oireet sopivat koronavirukseen vaadimme ennen hoitoa negatiivisen koronatestituloksen.

Kuinka minimoimme tartuntariskin ja ehkäisemme koronaviruksen leviämistä sairaan lapsen hoidossa?

  • Sairaan lapsen hoidossa lapsilta, joiden oireet sopivat koronavirukseen vaadimme ennen hoitoa negatiivisen koronatestituloksen. Saman perheen samaan aikaan sairastuneista riittää yksi negatiivinen koronatestitulos. Hyväksymme myös kotona tehtävät koronaviruksen antigeenitestit.
  • Jos samassa perheessä lapset ja aikuiset ovat sairastuneet samaan aikaan ja aikuisen testitulos on negatiivinen, lapsia ei tarvitse testata.
  • Sairaan lapsen hoitopalvelussa työskenneltäessä ohjeistamme ja opastamme hoitajamme toimimaan erityisten hygieniatoimenpiteiden mukaisesti.
  • Hoitajamme työskentelevät mahdollisuuksien mukaan sairaiden lasten kanssa ulkoillen, eivät kuitenkaan puistoissa, koska THL ohjeistaa, että puistoissa käyvät vain terveet lapset.

"Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran hieman flunssaisen lapsen hoitoa ja kaikki meni aivan loistavasti, ei tarvinnut kuin soittaa Hoivanetin numeroon, sen jälkeen kaikki hoitui itsestään, hoitaja oli seuraavana aamuna klo. 9 paikalla ja lapsi leikki iloisesti hänen kanssaan koko sovitun ajan kun itse tein töitä yläkerrassa. Loistava palvelu!"
IRINA

Sairastuneen lapsen hoitopalvelu työsuhde-etuna?

Tarkista esimieheltäsi, onko työnantajasi tehnyt Hoivanetin kanssa sopimuksen sairastuneen lapsen hoidosta. Tällöin yritys maksaa palvelun. Palvelu on sinulle veroton etu. Tutustu palveluihimme yrityksille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta