Kotipalvelua palvelusetelillä

Kotipalvelua palvelusetelillä

Lapsiperheiden kotipalvelu – käytännön apua perheen arjen tukemiseen

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan myöntämää konkreettista apua lapsiperheen arkeen, kuten lastenhoitoa ja kasvatusta tai auttamista kotitöissä. Sen avulla pyritään tunnistamaan, ehkäisemään ja helpottamaan perheiden pulmia mahdollisimman ajoissa.

Lapsiperheiden kotipalvelun on tarkoitettu ihan kaikenlaisille perheille. Voit hakea sitä esim. uupumuksen vuoksi, synnytyksen jälkeen, kun vauva valvottaa tai eron jälkeen. Ota yhteyttä asuinkuntasi kotipalveluun heti kun koet tarvitsevasi apua.

Lapsiperheiden kotipalvelun tilaaminen

  • Kysy palvelusetelistä neuvolasta tai oman asuinalueesi kotipalvelusta, joka on osa kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja.
  • Kunta arvioi tarpeen ja toteuttaa palvelun tai myöntää rahan arvoisen palvelusetelin, jolloin sinä päätät palveluntuottajan.
  • Vertaile palveluntuottajia PSOP -verkkopalvelussa ja löydä sinun tarpeeseesi sopiva palveluntuottaja.
  • Toivottavasti valitset Hoivanetin. Soita meille 010 422 2100 ja tilaa palvelu. Pidä palvelusetelin numero saatavilla puhelun aikana.

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Arkisin klo 8-16
Puhelin: 010 422 2100
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere

HINTA

Saat kunnalta rahan arvoisen palvelusetelin, jota voit käyttää maksuvälineenä, kun tilaat lapsiperheiden kotipalvelua palveluntuottajalta. Palvelusetelin arvo vaihtelee kunnittain. Sinun maksettavaksi jää ainoastaan mahdollinen omavastuuosuus, joka määräytyy tulojesi mukaan.

Hinnasto Lapsiperheiden kotipalvelu Helsinki
Hinnasto Lapsiperherheiden kotipalvelu Espoo
Hinnasto Lapsiperherheiden kotipalvelu Tampere
Hinnasto Lapsiperheiden kotipalvelu Vantaa