Hoivanet lapsen kasvot

Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Luotettava lastenhoitaja kotiin helpottaa arkeasi

Vapaailta aikuisten kesken, rakas harrastus, juhlat tai tärkeä kokous – lastenhoidon tarve ei kysy aikaa, paikkaa tai syytä. Meillä voit tutustua hoitajien kuvallisiin esittelyihin, tilata ammattitaitoisen lastenhoitajan kotiin jopa tunnin varoitusajalla sekä tarkastella aiempia varaustietojasi. Kaikki tämä tapahtuu kätevästi verkossa 24/7. Lastenhoito voidaan järjestää paitsi kotona myös työpaikoilla, tapahtumissa, juhlissa tai hotellissa.

"Hoito järjestyi todella nopealla varoitusajalla, kun toinen yritys ei pystynyt järjestämään hoitoa. Äiti pääsi hoitamaan asioita, ja lapsi oli viihtynyt hoitajan kanssa erinomaisesti.”
PETRA, 4v POJAN ÄITI

Lastenhoitajan tilaaminen kotiin

Lastenhoidon tilauksen teet kätevästi netissä ympäri vuorokauden tai asiakaspalvelumme kautta.

Oletko kiinnostunut lastenhoidosta juhliin tai toistuvasta lastenhoidosta? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme tarpeeseenne sopivan kokonaisuuden.

VARAA LASTENHOITAJA NETISSÄ 24/7

1. Rekisteröidy Hoivanetin käyttäjäksi (uusi asiakas) / kirjaudu varausjärjestelmään.
2. Valitse palvelu, sijainti ja ajankohta.
3. Valitse ja varaa lastenhoitaja.

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Arkisin klo 8-16
Puhelin: 010 422 2100
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 16,25 €/h*

*Hinta 50 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen (32,50€/h ennen kotitalousvähennystä). Katso kaikki hinnat ja ehdot.

Lastenhoitajan voi tilata myös usealle lapselle eri perheistä. Tällöin tilauksen tekee yksi perhe ja perheet sopivat keskenään maksun jakamisesta.

Lastenhoitaja juhliin

Huolettomat juhlat lastenhoidon avulla. Parhaat muistot syntyvät, kun juhlissa viihtyvät sekä aikuiset että lapset. Lastenhoitajamme huolehtivat pienimmistä juhlijoista ja keksivät heille mukavaa tekemistä. Tuomme lelut ja muut tarvikkeet juhlapaikalle, joten sinulla on yksi huoli vähemmän. Hyvin suunnitellun lastenhoidon myötä aikuiset voivat rentoutua ja keskittyä nauttimaan seurustelusta muiden aikuisten kanssa. Lisätiedot ja varaus asiakaspalvelustamme.