Hoivanet lapsen kasvot

Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Lastenhoitaja kotiin tai juhliin

Luotettava lastenhoitaja kotiin helpottaa arkeasi

Vapaailta aikuisten kesken, rakas harrastus, juhlat tai tärkeä kokous – lastenhoidon tarve ei kysy aikaa, paikkaa tai syytä. Meillä voit tutustua hoitajien kuvallisiin esittelyihin, tilata ammattitaitoisen lastenhoitajan kotiin jopa tunnin varoitusajalla sekä tarkastella aiempia varaustietojasi. Kaikki tämä tapahtuu kätevästi verkossa 24/7. Lastenhoitaja voidaan järjestää paitsi kotona myös työpaikoilla, tapahtumissa, juhlissa tai hotellissa.

"Lastenhoitaja järjestyi todella nopealla varoitusajalla, kun toinen yritys ei pystynyt järjestämään hoitoa. Äiti pääsi hoitamaan asioita, ja lapsi oli viihtynyt hoitajan kanssa erinomaisesti.”
PETRA, 4v POJAN ÄITI

Lastenhoitajan tilaaminen kotiin

Tilaa lastenhoitaja kätevästi netissä ympäri vuorokauden tai asiakaspalvelumme kautta. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

VARAA LASTENHOITAJA NETISSÄ 24/7

1. Rekisteröidy Hoivanetin käyttäjäksi (uusi asiakas) / kirjaudu varausjärjestelmään.
2. Valitse palvelu, sijainti ja ajankohta.
3. Valitse ja varaa lastenhoitaja.

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Arkisin klo 8-16
Puhelin: 010 274 4500
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi

Oletko kiinnostunut lastenhoidosta juhliin tai toistuvasta lastenhoidosta? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme tarpeeseenne sopivan kokonaisuuden. Katso myös vakituinen lastenhoitaja -palvelumme.

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 19,50 €/h*

*Hinta 40 %:n (2020) kotitalousvähennyksen jälkeen (32,50€/h ennen kotitalousvähennystä). Katso kaikki hinnat ja ehdot.

Lastenhoitajan voi tilata myös usealle lapselle eri perheistä. Tällöin tilauksen tekee yksi perhe ja perheet sopivat keskenään maksun jakamisesta.

Lastenhoitaja juhliin

Huolettomat juhlat lastenhoidon avulla. Parhaat muistot syntyvät, kun juhlissa viihtyvät sekä aikuiset että lapset. Lastenhoitajamme huolehtivat pienimmistä juhlijoista ja keksivät heille mukavaa tekemistä. Tuomme lelut ja muut tarvikkeet juhlapaikalle, joten sinulla on yksi huoli vähemmän. Hyvin suunnitellun lastenhoidon myötä aikuiset voivat rentoutua ja keskittyä nauttimaan seurustelusta muiden aikuisten kanssa. Lisätiedot ja varaus asiakaspalvelustamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Lastenhoitohenkilökuntamme koostuu muun muassa lastenhoitajista, lähihoitajista, terveydenhoitajista ja näiden alojen opiskelijoista.

Hoitajamme ovat täysi-ikäisiä, heillä on oma-aloitteinen ja sujuva suomenkielen taito. Heillä on myös lämmin syli ja herkkyyttä kohdata lapsen tarpeet.

Kaikilla hoitajillamme on aiempaa lastenhoitokokemusta ja haastattelemme heidän henkilökohtaisesti sekä tarkistamme referenssit ja rikosrekisteriotteen. Lisäksi perehdytämme hoitajamme työhön, tarjoamme heille ensiapukurssin ja heitä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Valvomme palvelumme laatua säännöllisesti asiakaspalautetta seuraamalla. Perusteellinen vastuuvakuutuksemme kattaa luonnollisesti myös lastenhoitopalvelumme.

Yksi lastenhoitaja voi hoitaa samanaikaisesti enintään neljää lasta. Lapsiparkissa hoitaja voi hoitaa lasten iästä riippuen 3-8 lasta kerrallaan.

Sairaan lapsen kotihoidossa toiveena on, että hoitajan tarvitsee hoitaa vain sairastavaa lasta. Jos sairaita lapsia on useampi, yksi lastenhoitaja voi hoitaa enintään kolmea saman perheen lasta kerrallaan.

Lastenhoitajan voi tilata usealle lapselle eri perheistä. Tällöin perheet sopivat keskenään tilauksen tekemisestä ja maksun jakamisesta.

Kyllä voi. Hoivanetin lastenhoitaja voi hoitaa lasten harrastusmatkojen kuljetukset julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen ja antaa paikan päällä tarvittavan tuen.

Ei tarvitse. Riittää, kun hoidettavalle lapselle on kotiin varattuna kaikki tarpeellinen.

Pyrimme aina järjestämään hoitajaksi saman tutun lastenhoitajan, mutta emme voi kuitenkaan taata, että hän on vapaa juuri toivottuun aikaan.

Kaikki lastenhoitajamme ovat kokeneita ja lapsirakkaita lastenhoidon ammattilaisia, joten voit huoletta jättää lapsesi myös toisten hoitajien hoiviin.

Jos haluat peruuttaa tai muuttaa varaustasi, soita aina suoraan hoitajalle. Mikäli peruutus tehdään 24 tuntia ennen varauksen alkua, siitä peritään peruutusmaksu (ks. Käyttöehdot).

Minimitilausaika ja työajat

  • Palveluita voidaan tilata ma-su klo 00-24 väliselle ajalle.
  • Minimitilausaika on 3 tuntia.

Lisämaksut

  • Yli 8 tunnin työvuoroista laskutamme +30% seuraavalta kahdelta työtunnilta ja +50% 10 työtunnin jälkeen.
  • Työvuoron päättyessä klo 23:00-06:00 asiakas on velvollinen maksamaan taksin hoitajalle kotiin.
  • Tilauksen tapahtuessa alle 24 tuntia ennen hoitotarpeen alkamisajankohtaa, laskutamme pikatilauslisänä 15 € kertakorvauksen (sis. alv 24%).

Matkakulut

Mikäli etäisyys hoitajan kodista ja asiakkaan kotiin on yli 15 km (yhdensuuntainen matka linnuntietä), lisätään hoitajan kertaluontoinen matkakustannus laskuun. Matkakustannus lasketaan seuraavasti: etäisyys yli 15 km 15,00€ | yli 30 km 30,00€ | yli 45 km 45,00€ | yli 60 km 60,00€ (sis.alv 24%).

Peruutukset ja muutokset

Tilauksen voi muuttaa tai peruuttaa veloituksetta, kun varauksen alkuun on yli 24 tuntia tai kun tilaus odottaa vahvistusta. Muussa tapauksessa veloitamme peruutuskorvauksena 3h tuntiveloituksen. Peruutukset ja muutokset voi tehdä arkisin klo 8-16 puhelimitse 010 274 4500 tai sähköpostitse hoivanet@hoivanet.fi.

Vaitiolovelvollisuus

Hoivanet asettaa toiminnalleen ja henkilökunnalleen tiukat luotettavuus- ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Vahingot ja niiden korvaaminen

Hoivanet on vakuuttanut lastenhoitajansa mahdollisiin hoitajan aiheuttamiin välittömiin vahinkoihin. Vahingonkorvausvelvollisuus, vastuun laajuus ja rajoitukset määräytyvät vakuutusehtojen mukaisesti. Korvausvaatimus on esitettävä kahden viikon kuluessa vahingon sattumisesta. Hoivanetin vastuu rajoittuu vain sen palveluksessa oleviin henkilöihin.

Asiakkaan velvollisuudet

Lapsen vanhemmat ovat hoitoa tilatessaan velvollisia ilmoittamaan lapsensa hoitoa koskevat erityisehdot kuten lääkitykset, allergiat ja muut oleelliset seikat sekä mahdolliset lemmikkieläimet.