Lastenhoitaja

Lastenhoitaja

Luotettava lastenhoitaja helpottaa arkeasi

Joskus pikkulapsiarki on melko intensiivistä ja on selvää, että vanhemmat tarvitsevat toisinaan pienen hengähdystauon. Miten olisi, jos palkkaisit luotettavan, osaavan ja ammattitaitoisen lastenhoitajan auttamaan arjen pyörityksessä?

Lastenhoitajan tilaaminen kotiin

Tilaa lastenhoitaja asiakaspalvelumme kautta. Minimitilausaika on 3 tuntia/kerta.

VARAA ASIAKASPALVELUSTA

Puhelin: +358 (0)10 274 4500 (ma-pe klo 8-16)
Tekstiviesti: +358 (0) 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21)
Sähköposti: hoivanet@hoivanet.fi
Tai

Oletko kiinnostunut toistuvasta lastenhoidosta? Katso vakituinen lastenhoitaja -palvelumme tai ota yhteyttä.

PALVELUALUEET

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Tampere, Turku ja lähikunnat

HINTA ALK. 13,80 €/h*

*Hinta 60 %:n (2022) kotitalousvähennyksen jälkeen (34,50€/h ennen kotitalousvähennystä). Katso kaikki hinnat ja ehdot.

Kuinka minimoimme tartuntariskin ja ehkäisemme koronaviruksen leviämistä?

  • Terveen lasten hoitajamme soittavat perheelle ennen työvuoroa ja varmistavat, ettei perheenjäsenillä ole vähäisiäkään hengitystieoireita eivätkä he ole altistuneet tartunnalle.
  • Sairaan lapsen hoidossa lapsilta, joiden oireet sopivat koronavirukseen vaadimme ennen hoitoa negatiivisen koronatestituloksen. Saman perheen samaan aikaan sairastuneista riittää yksi negatiivinen koronatestitulos. Hyväksymme myös kotona tehtävät koronaviruksen antigeenitestit.
  • Lastenhoitajamme työskentelevät vain tuntiessaan itsensä täysin terveiksi.
  • Jatkuvaan tarpeeseen (esim. 3h/vko x 4 vko) voit tilata meiltä vakituisen lastenhoitajan, jolloin luonasi käy aina sama lastenhoitaja.
  • Lastenhoito tapahtuu mahdollisuuksien mukaan ulkona.

 

"Lastenhoitaja järjestyi todella nopealla varoitusajalla, kun toinen yritys ei pystynyt järjestämään hoitoa. Äiti pääsi hoitamaan asioita, ja lapsi oli viihtynyt hoitajan kanssa erinomaisesti.”
PETRA, 4v POJAN ÄITI

Lastenhoitaja juhliin

Huolettomat juhlat lastenhoidon avulla. Parhaat muistot syntyvät, kun juhlissa viihtyvät sekä aikuiset että lapset. Lastenhoitajamme huolehtivat pienimmistä juhlijoista ja keksivät heille mukavaa tekemistä. Tuomme lelut ja muut tarvikkeet juhlapaikalle, joten sinulla on yksi huoli vähemmän. Hyvin suunnitellun lastenhoidon myötä aikuiset voivat rentoutua ja keskittyä nauttimaan seurustelusta muiden aikuisten kanssa. Lisätiedot ja varaus asiakaspalvelustamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

Palveluehdot

Minimitilausaika ja työajat

  • Palveluita voidaan tilata ma-su klo 00-24 väliselle ajalle.
  • Minimitilausaika on 3 tuntia.

Lisämaksut

  • Yli 8 tunnin työvuoroista laskutamme +30% seuraavalta kahdelta työtunnilta ja +50% 10 työtunnin jälkeen.
  • Työvuoron päättyessä klo 23:00-06:00 asiakas on velvollinen maksamaan taksin hoitajalle kotiin.
  • Tilauksen tapahtuessa/vahvistuessa (vahvistus-tekstiviestin ajankohta) alle 24 tuntia ennen hoitotarpeen alkamisajankohtaa, laskutamme pikatilauslisänä 15 € kertakorvauksen (sis. alv 24%).

Matkakulut

Mikäli etäisyys hoitajan kodista ja asiakkaan kotiin on yli 15 km (yhdensuuntainen matka linnuntietä), lisätään hoitajan kertaluontoinen matkakustannus laskuun. Matkakustannus lasketaan seuraavasti: etäisyys yli 15 km 15,00€ | yli 30 km 30,00€ | yli 45 km 45,00€ | yli 60 km 60,00€ (sis.alv 24%).

Perumiset ja muutokset

Tilauksen voi muuttaa tai perua veloituksetta, kun varauksen alkuun on yli 24 tuntia tai kun tilaus odottaa vahvistusta. Muussa tapauksessa veloitamme perumiskorvauksena 3h tuntiveloituksen. Perumiset ja muutokset voi tehdä arkisin klo 8-16 puhelimitse soittamalla numeroon 010 274 4500,  sähköpostitse hoivanet@hoivanet.fi tai tekstiviestillä +358 45 739 59099 (ma-pe klo 8-16 ja su-to illat klo 18-21)

Vaitiolovelvollisuus

Hoivanet asettaa toiminnalleen ja henkilökunnalleen tiukat luotettavuus- ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Vahingot ja niiden korvaaminen

Hoivanet on vakuuttanut lastenhoitajansa mahdollisiin hoitajan aiheuttamiin välittömiin vahinkoihin. Vahingonkorvausvelvollisuus, vastuun laajuus ja rajoitukset määräytyvät vakuutusehtojen mukaisesti. Korvausvaatimus on esitettävä kahden viikon kuluessa vahingon sattumisesta. Hoivanetin vastuu rajoittuu vain sen palveluksessa oleviin henkilöihin.

Asiakkaan velvollisuudet

Lapsen vanhemmat ovat hoitoa tilatessaan velvollisia ilmoittamaan lapsensa hoitoa koskevat erityisehdot kuten lääkitykset, allergiat ja muut oleelliset seikat sekä mahdolliset lemmikkieläimet.

Usein kysyttyä korona-aikana

lapsi ja hoitaja auringossa