Meille töihin?

Hoivanetilla olet osa perhettä

Hoivanet on olemassa helpottaakseen perheiden arkea. Rakennamme Suomen ensimmäistä lapsiperheiden palvelutaloa. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia lapsiperheiden asioista aidosti innostuvia osaajia. Hoivanetissä tehdään työtä suurella sydämellä, ihmisten kanssa ja ihmisille. Meillä olet osa perhettä.

Töihin Hoivanetiin? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Meillä on jatkuva tarve uusille osaajille.

Miksi Hoivanet?

Välitämme työntekijöistämme aidosti – meillä sinut kohdataan ihmisenä.

Sinulla on vapaus tehdä sellaista työtä kuin haluat ja silloin kun sinulle sopii. Tarjoamme sinulle monipuolisia vaihtoehtoja kasvattaa osaamistasi, erilaisissa työympäristöissä sekä erilaisten ihmisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Saat työskennellä itsenäisesti ja olet vastuussa työstäsi, mutta meillä et jää yksin. Uskomme yhteisöllisyyden, hyvän esimiestyön sekä kollegiaalisen vertaisverkoston voimaan itsenäisen työn mahdollistajana. Jaamme arjen ilot ja surut kanssasi, ja juhlistamme onnistumisia yhdessä.

Olemme vastuullinen, reilu ja nykyaikainen työnantaja.

Työnantajana toimimme vastuullisesti, arvostamme työntekijöitämme ja hoidamme lakisääteiset velvoitteet täsmällisesti. Meillä saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Lisäksi koulutamme ja kannustamme sinua eteenpäin ammatillisella kasvupolullasi.

Päiviämme siivittää rento ja joustava yhdessä tekemisen meininki, jossa ”kyllä onnistuu” ja ”kaunis kiitos” ovat usein kuultuja lausahduksia. Meillä ei pönötetä titteleiden takana, vaan teemme töitä joustavasti yli toimintorajojen. Työkalut kulkevat kännykässäsi. Lähiesimiehen ja vertaisverkoston tuki on vain puhelun päässä.

Työsuhde-edut

TYÖTERVEYSHUOLTO

JATKUVA KOULUTUS

MENTOROINTI

KANNUSTEPALKKIOT

TYÖNOHJAUS

TAPATURMAVAKUUTUS

Tervetuloa osaksi Hoivanet –perhettä!

Avoimet työpaikat

Töihin Hoivanetiin? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Meillä on jatkuva tarve uusille osaajille.